Hvordan man kan evaluere en brugt motorcykel

March 30

Hvordan man kan evaluere en brugt motorcykel

Meget gerne køber brugte kan biler, købe en brugt motorcykel gemme køber tusindvis af dollars over købe nye. Købe en brugt motorcykel er især populær hos weekend eller hobby ryttere, der bruger deres motorcykel til rekreative formål og ikke som en daglig form for transport. Du bør se på flere forskellige aspekter, når de evaluerer en brugt motorcykel forud for køb. Vigtige faktorer i at gøre den endelige beslutning går ud over cyklen selv, som motorcyklen skal være i god stand og være en god pasform for sin rytter.

Instruktioner

• Evaluere og afgøre, hvad du leder efter i en brugt motorcykel før du nogensinde begynde shopping. At vide, hvad dine behov er, hvor du agter at bruge motorcyklen, hvad din erfaringsniveau er og hvilken prisklasse du ønsker at shoppe i vil hjælpe dig med at få præcis hvad du har brug for når du rent faktisk går på indkøb. Beslutte, om du er villig til at betale for mindre reparationer eller hvis cyklen skal være i perfekt stand. Gøre din forskning på forskellige typer af motorcykler og deres nye og brugte værdier; Kelley Blue Book har en motorcykel guide, der vil give dig med ballpark værdier af forskellige motorcykler måske overvejer du (Se ressourcer).

• Kontrollere over motorcyklen. Kig efter tegn på fysiske skader, der angiver ejeren ikke har passet godt for cyklen eller at det måske har været involveret i en form for ulykke eller blevet lagt over på sin side. Opmærksomme på buler, dings og ridser samt et overskud af eftermarkedet dele eller udstyr. Hvis ejeren har erstattet en god procentdel af cyklen, gjorde han sandsynligvis det for en grund.

• Ride motorcykel rundt i forskellige hastigheder. Sørg for at alt synes at være i god orden, herunder bremser og lys. Kontroller, at du føler dig tryg, håndtering af motorcyklen. Det burde være temmelig nemt og bekvemt for dig at aktivere og styre; du ønsker ikke en motorcykel, du er nødt til at kæmpe for at fungere.

• Søge efter potentielle problemer. Tjek dækslid, tilstanden af olie og væsker. Være på udkig efter rust eller tegn på, at motorcyklen er ikke muligvis i topform. Også tage kilometertal i betragtning. Jo mere brugte cyklen er, jo mere sandsynligt er det at i sidste ende har et problem.

• Tag cyklen til en motorcykel mekaniker og har det grundigt testet og evalueret for mekaniske problemer. Tage udgifter til reparation af disse problemer i betragtning.

• Evaluer prisen. Du ønsker ikke at betale for meget, især hvis motorcyklen har mekaniske problemer, som du vil reparere, eller hvis det er ældre. Ved, hvad du betaler for og hvad er det værd.

Tips & advarsler

  • Motorcykler kan være farligt. Uerfarne ryttere skal have oplevet ryttere vurdere potentielle motorcykler med dem.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com