Hvordan du søger efter venner på Bebo

March 22

Svarende til Facebook eller Myspace, Bebo er også en social networking site, der hjælper dig med at genoprette forbindelsen med dine venner. Alle kan åbne en gratis konto adgang til Bebo. I første omgang kræver webstedet du at give grundlæggende oplysninger som navn, adgangskode, datoen for fødsel, køn og e-mail-adresse. En afgørende pointer at starte vil være at have en interessant profil, der definerer, hvilken type person du er.

Instruktioner

1 Klik på fanen "Venner" i det øverste venstre hjørne af din Bebo side.

2 Skriv dine venners navn, e-mail-adresse eller placering til at søge efter dem.

3 Rul gennem resultaterne til at lede efter dine gamle venner. Bemærk, at personen, der kun vil være til stede, hvis han også har en Bebo konto. Hvis din ven har en profil, skal du klikke på navnet og derefter vælge "Tilføj som ven".

Hvis den ven, du leder efter ikke har en Bebo-konto kan du sende en invitation til hans e-mail-adresse til at slutte sig til stedet.

4 Klik på "OK", når det beder dig om at beslutte, om du ønsker at sende personen en ven anmeldelse. Når du klikker på "OK", vil din ven modtage en e-mail lade hende vide, at du gerne vil være venner på Bebo.

5 Vente til bekræftelse. Din ven vil have til at accepterer invitationen, før du kan kontakte ham gennem Bebo.

Tips & advarsler

  • Være sikker. Ikke afgive personlige oplysninger. Ikke offentligt at sende dine telefonnumre, e-mail-adresser eller noget andet nogen kunne spore dig med.
  • Du kan også ændre skind og skriftfarve efter din smag og holde personlige indstillinger for at begrænse seertallet for din profil.
  • Må ikke gå overbord med hvad du skriver om dig selv. Tilføje rimeligt passende detaljer, der vil hjælpe din gamle kollegium roommates eller andre bekendte identificere eller lokalisere dig hvis de søger efter dig i stedet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com