Sådan Set Up en personlig PayPal konto

April 7

PayPal er et sikkert websted, der bruges til at overføre eller modtage betalinger. En masse af virksomheder i dag bruger PayPal til at modtage betalinger, når du køber noget. Nogle virksomheder bruge endda den til at betale deres ansatte. Det er en god idé at oprette en PayPal-konto til personligt brug. Det er en fantastisk måde at sende penge til nogen, hvis du køber noget til personlig brug. For eksempel, en person kan sælge noget gennem en ønsker annonce eller craigslist og kan kræve betaling før varen kan erhverves. De ville højst sandsynligt accepterer betaling fra PayPal. Alt hvad du ville behøver at vide er, hvilken e-mail-adresse, de bruger på PayPal og du kan overføre penge til dem. EBay også accepterer PayPal som en foretrukne betalingsmetode. Der er tusindvis af andre hjemmesider derude, der accepterer betaling i denne form. Det er nemt at sætte og er meget hurtig. Følg disse enkle trin og komme i gang at sende og modtage penge i dag.

Instruktioner

Sådan Set Up en personlig PayPal konto

1 Gå til PayPal.com og klik på tegnet op øverst på siden. Du skal vælge din kontotype her. Du skal vælge personlig konto. Klik på "Start nu" knappen for at begynde.

2 Indtast dine personlige oplysninger og oprette en adgangskode. Læs bruger-aftalen og privacy policy og klik derefter på "Jeg accepterer, Opret min konto" nederst på siden. Dette vil tage dig til en skærm, hvor du skal angive din bank kontooplysninger, så du kan sende og modtage penge.

3 Indtast din banknavn og type konto, kontrollere eller besparelser. Derefter indtaste din bank rutenummeret. Det er normalt række numre nederst på din check hele vejen til venstre. Indtast dit bankkontonummer. Dette er normalt mængden af tal i midten på bunden af din check.

4 Klik på Indsend når alle dine oplysninger er indtastet. PayPal vil derefter sende dig en e-mail for at bekræfte dine oplysninger.

5 Åbn e-mailen og klikke på det link, de giver dig. Dette vil tage dig til en oplysninger verifikation skærm. Du skal indtaste svar på din sikkerhedsspørgsmål her og kontrollere dine oplysninger. Når du er færdig, vises en meddelelse, der siger din konto er blevet fuldført. Tillykke. Du er alle indstillet til at begynde at sende og modtage penge via PayPal.

Tips & advarsler

  • PayPal accepterer kun én kontrol eller opsparingskonto antallet pr. personlige konto. Hvis du ønsker at indstille mere end en personlig konto skal du en anden e-mail adresse og konto nummer til hver enkelt lavet.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com