Hvordan man laver små bogstaver Data alle Caps i Excel 2007

March 27

Hvordan man laver små bogstaver Data alle Caps i Excel 2007

Store lister over stavefejl er en data entry arbejderens mareridt. Om fastsættelse af stavefejl i Microsoft Excel er enkel ved hjælp af funktioner. Regneark er designet til at holde store mængder information. Funktioner er formler indtastes i celler, hjælpe med at automatisere processer i dit regneark. En funktion i Microsoft Excel er den "Øverste" funktion. Denne funktion bruges til at gøre tekst med små bogstaver i alle caps tegn.

Instruktioner

1 Find den celle, der indeholder oplysninger, små bogstaver. Læg mærke til celle nummer. Celler i Excel er markeret med et bogstav (kolonne) og tal (række). Den første celle i et regneark er A1.

2 Klik i en tom tilstødende celle, hvor du vil have den store bogstaver oplysninger at gå. Formler tage eksisterende data og ændre det baseret på typen af formel, der anvendes. Disse oplysninger gemmes derefter i sin egen separat celle hvor formlen blev indtastet. Angiv ikke formlen i cellen, der indeholder oplysningerne om små bogstaver. Hvis du skrive formlen i cellen små bogstaver, udgår ordene af formel teksten.

3 Indtast den formel "= øverste (celle nummer)" ind i cellen. Brug celle nummer for de små bogstaver oplysninger. Skriv ikke anførselstegnene.

4 Tryk på fanen eller enter-knappen for at forlade cellen.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil ændre en liste over navne, ændre den første celle med den ovenstående formel. Marker cellen, og klik på "+" i nederste højre hjørne. Træk det valgte område nede listen over celler, indtil du når det sidste navn. Denne teknik kopierer ovenstående formel automatisk til de efterfølgende celler.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com