Hvordan man kan binde Stealth evne i "World of Warcraft"

August 28

Flere karakter klasser i online rollespil "World of Warcraft" har Stealth evne, som lader dem gå rundt om i verden uden at blive set af monstre og fjendtlige spillere. Når du erhverver denne evne, vil du se en lille knap vises over din handlingslinjen, som du kan trykke på at gå ind i stealth-mode. I modsætning til de andre knapper på din handlingslinjen, du binde ikke denne stealth knap til en tastatur hot-key, men du kan få omkring spørgsmålet ved at placere en kopi af Stealth evne på din handlingslinjen.

Instruktioner

1 Lancere "World of Warcraft" og log i hen til en karakter, der har mulighed for Stealth.

2 Tryk på "P" for at opdrage din magi bog. Klik på fanen "Underfundighed", som er den fjerde fane fra toppen. Klik og hold museknappen på ikonet "Stealth".

3 Træk ikonet til den sidste plads på højre kant af din handlingslinjen og slip museknap, droppe Stealth-evnen ind i dette rum. Klik på "X" for at lukke din magi bog.

4 Tryk på knappen "Esc" på tastaturet for at åbne hovedmenuen. Klik på "Nøglen Bindings" på menuen.

5 Rul ned gennem din tastebindinger, indtil du finder "handlingsknap 12" opført under overskriften "Aktion Bar funktioner". Klik på knappen ved siden af denne liste, så tryk på genvejstast, du vil bruge til din Stealth evne. Du kan bruge en tast på tastaturet, eller endda en knap på musen, som en genvejstast. Når du trykker på tasten, vil du se at nøglen navn vises på knappen. Klik på "Okay" for at lukke vinduet.

6 Tryk på din Stealth hot for at gå ind i Stealth mode. Du se handlingslinjen ændre. Åbn din magi bog og trække ikonet Stealth til højreekstremistiske plads på denne nye handlingslinjen. På denne måde den samme genvejstast kan skifte du ind og ud af Stealth mode.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com