Anvisninger om installation DirecTV i forskellige rum

February 25

Installere DirecTV i forskellige rum kræver at man har to satellitmodtagere installeret når din tjeneste er i første omgang sat op. Du skal informere DirecTV autoriserede salgsrepræsentant om din hensigt at have service i to værelser før autoriseret installation tekniker kommer til dit hjem til at oprette det nødvendige udstyr.

Parabol

Selv om du bestiller Directv's service til forskellige værelser, er kun en parabol nødvendig. Denne parabol er typisk installeret på toppen af dit hjems tag på et tidspunkt, at det kan opnå en uhindret udsigt over den sydlige himmelkugle. Hvis du ikke ejer hjemmet som Directv's service er ved at blive installeret, skal du indhente skriftlig tilladelse fra boligejer eller udlejer før teknikeren vil installere hardware, herunder fadet. Hvis du ikke ønsker parabol knyttet til din tagterrasse, kan det også være fastgjort til toppen af en robust pole på din ejendom.

Modtager

På tidspunktet for offentliggørelse tilbyder DirecTV fire typer af satellit-modtager bokse, hvoraf to kommer med en digital videooptager installeret. En vigtigste modtager oprettes typisk som hjemmets centrale satellit programmering visning enhed og er nødvendig for at modtage DirecTV programmering. En anden modtagerboks er nødvendig for det andet værelse som du ønsker at modtage satellit-programmering. Denne sekundære modtager har ikke en DVR installeret på den, men er i stand til at modtage signaler fra de vigtigste modtager se DVR indhold. Kun primære modtagerboksen er habil i optagelse og lagring af indspillet programmering, men du kan planlægge optagelser ved hjælp af den anden modtager.

Forbindelser

Kun de vigtigste DirecTV modtagerboks kræver en kabelforbindelse. Denne forbindelse foretages mellem boksen og parabol ved at køre en ledning fra fadet til den primære modtagerboks, normalt gennem husets loftsrum eller pre-installeret afsætningsmuligheder. Fordi at enhederne ikke er i stand til at kommunikere trådløst med hinanden, kræver boksen sekundær kun en kabelforbindelse til en stikkontakt, andre for programmering og visning formål.

Internet-baseret Service

Yderligere forbindelser er nødvendige, hvis du ønsker at købe Directvs andre tjenester, som on-demand programmering eller adgang til YouTube video indhold. Denne service kræver højhastigheds Internetservice, en Wi-Fi-router og en særlig forbindelse kit, der gør det muligt for de vigtigste modtagerboks til at få adgang til den trådløse router. Du kan installere dette kit selv eller har teknikeren, som installerer det for dig, men dette kan pådrage sig et ekstra gebyr. Denne service giver dig adgang til udbyderens DirecTV biograf service, som giver dig adgang til mere end 6.000 film og TV-shows, som er downloadet direkte til modtagerboksen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com