Hvordan du tilslutter en ekstern harddisk til 2 computere

June 27

Eksterne harddiske gør det nemt at dele data mellem computere. Med så meget plads giver det mening at dele dit eksterne drev med begge computere. På grund af deres portabilitet er eksterne drev ideelle til deling. Du kan tilslutte et eksternt drev til to eller flere computere, men du kan ikke forbinde dem på nøjagtig samme tid. Ikke desto mindre, du kan bruge du eksternt drev på begge computere uden meget arbejde.

Instruktioner

1 Tilslut din eksterne harddisk til din første computer. Din eksterne harddisk gonna være en USB-harddisk, hvis det er blevet lavet når som helst for nylig. Tilslut drevet og Windows vil finde drivere.

2 Højreklik på Start-menuen og vælge "Åbn Windows Stifinder." Browse til den nyligt tilsluttede eksterne drev. Højreklik på drevet og vælg "Egenskaber." Klik på fanen "Deling" og vælge at dele drevet. Det eksterne drev kan nu bruges af to eller flere computere, så længe de er på samme netværk.

3 Afbryde den eksterne drive fra den første computer og Tilslut det til den anden computer. Hvis computerne ikke er på et netværk, er det hvordan du kan bruge det på den anden computer. Fordi Windows vil finde drevet hurtigt og kræver ingen ekstra arbejde, er du klar til at bruge det og derefter flytte det tilbage til den første computer når som helst.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com