Hvordan du ændrer bremseklodserne i en 1992 Toyota Camry Generation 3

March 17

Efter tid, bremseklodser i din Toyota Camry bliver slidt og skal udskiftes. Hvor ofte de skal udskiftes, afhænger af hvor meget kører du Benyt. Når puderne er omkring 80 procent slidt, skal de erstattes i sikkerhed. Puder skal kontrolleres regelmæssigt med hver ændring af dæk eller rotation. Dette er en økonomisk opgave, du kan gøre trygt i din garage eller indkørsel med nogle fælles værktøjer.

Instruktioner

• Parkere din Camry på en plan overflade. Løsn lug møtrikker på din forreste hjul med lug møtrik skruenøgle. Må ikke fjerne dem helt. Sted jack under midten af den forreste ende understel i nærheden af radiatoren. Dette er den forreste jack for din Camry.

• Jack op bilen nok så du kan slide hver af jack står bag hjulene på begge sider. Lavere Camry på tribunerne. Fjern lug møtrikker på ét hjul og trække det af akslen.

• Skru bolt holder caliper på plads med bremseklodserne. Forsigtigt fjerne caliper og fastsat omhyggeligt. Du kan også hænge caliper i hjulet godt med en bungee snor, hvis du vælger. Sætte på handsker og maske at undgå udsættelse for bremseklods støv. Fjerne de to gamle bremseklodser.

• Trække bremse stempel med C-clamp efter at fjerne de nye puder. Dette vil nulstille bremsesystemet, da du lægger nye puder på. Klip de nye bremseklodser på plads og bolt dem ind med en skydelære. Fjerne C-clamp.

• Skub hjulet tilbage på sin aksel og erstatte lug møtrikker. Gøre den samme procedure til den modsatte side til at ændre bremseklodserne. Jack bilen lidt op og fjerne jack stande. Slip derefter jack for at bringe Toyota tilbage ned til niveau jorden. Bruge lug møtrik skruenøgle til at stramme fuldt lug møtrikker.

• Løsn lug møtrikker på baghjulene. Anbring stikket i rammen midt i bagenden af din Camry. Dette er den bageste jacking punkt. Jack op Camry og placere jack ligger foran baghjulene og sænke bil på dem. Fjern lug møtrikker fra ét dæk og trække det af akslen. Gentag den samme proces, som du gjorde for de forreste bremseklodser til at ændre de bageste bremseklodser.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com