Hvordan at reparere en gummi slange bremsetryk

July 29

Bremsesystemet på biler og lastbiler anvender en højtryks gummislange med specielt krympede på fittings i hver ende. Ene ende tillægger en metal bremsetryk tilsluttet den hovedcylinder. Anden enden tillægger forbremse kaliberen. Gummislange tillader drejning af de forreste dæk. På grund af det høje tryk involveret og de særlige beslag, skal en defekt gummi bremsetryk udskiftes som en enhed. Du kan gøre arbejdet selv med en assistent.

Instruktioner

• Parkere køretøjet på en plan overflade, brolagte. Sætte parkeringsbremsen.

• Løsn lug møtrikker på hjulet, hvor den dårlige linje er. Rejse køretøjet med en donkraft og støtte denne side med en jack holder. Fjern lug møtrikker og hjul. Placere en afløb gryde under bremse slange

• Tag metal bremsetryk fra metal montering på gummi linje. Du skal bruge en skruenøgle til at holde montering og en skruenøgle til at fortryde den metal linje. Placer en gummi slange cap for enden af linjen metal bremse at minimere bremse væske lækage (fælles landbrugspolitik kan købes på en auto dele butik).

Der vil være et "U" formet metal klip, der glider ind i en rille på den metal montering af gummi linje og holder linje på et beslag. Brug en flad skruetrækker til at lirke ud klippet. Fjern metal slutningen af gummislange fra beslaget.

• Brug en skruenøgle til at tag anden enden af gummislange metal montering fra bremse caliper. Der er to typer af fittings du kan støde på. En er bare en metal linje, som det metal bremsetryk du afbrudt fra anden enden af linjen gummi. Den anden er en "Banjo Fitting." Med en Banjo fitting, har enden af slangen, der tillægger caliper en firkantet blok med en bolt, der går igennem den. Enten Skru linjen eller skru og fjern bolten. Bemærk at Banjo fitting bolt har en tynd skive, der går med det. Fjerne den gamle bremsetryk.

• Installere de ny slange på caliper først. Enten Skru linjen i caliper eller placere blokken på Banjo fitting på caliper og installere vaskemaskine og bolt. Spænd ned.

• Skub anden enden af slangen igennem beslaget og skub klippet ind i rillen i metal montering. Dens en stram pasform, så skubbe hårdt. Tråd af metal bremsetryk ind i de ny slange i hånden. Når det er gevind op på de ny slange, afslutte ved at holde metal montering på slangen med en skruenøgle. Stramme metal linjen med en anden skruenøgle.

• Åbn bremse hovedcylinder reservoir og oven i købet med friske bremsevæske. Find bleeder skruen på caliper hvor du erstattet slangen. Bryde løs bleeder skruen men ikke forlader det åbne. Hook op en bleeder kit til caliper. Sættet har en klar plast slange og en klar plast flaske. Fylde flasken om tredjedel fuld af bremsevæske. Sørg for enden af slangen, der går ind i flasken er i væsken. Fastgør anden enden af de plast slange på bleeder skrue.

• Instruere din assistent at pumpe bremsepedalen flere gange. Har hendes Tryk ned på pedalen, indtil du fortælle hende at lade. Åbne bleeder skruen. Væske og luft vil blive skubbet ind i flasken. Luk bleeder skruen og fortælle din assistent at lade på pedalen.

Kontrollere niveauet af væske i den hovedcylinder. Toppen det ud hvis det er nødvendigt. Gentag denne procedure, indtil ingen luft ses flygter fra caliper. Lukke og stramme bleeder skruen. Fjerne bleeder slange fra caliper.

• Udskifte hjulet og lug møtrikker. LUN ned lug møtrikker. Hæve køretøjet og fjerens jack. Sænke den til jorden og stramme lug møtrikker.

Tips & advarsler

  • Bremsevæske er en hudirriterende og opløsningsmiddel. Vask alle eksponeret hud eller malede overflader med vand og sæbe.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com