Hvordan at justere forlygter på en kviksølv Grand Marquis

November 7

Ordentlig forlygte justering er afgørende for sikker natkørsel. Hvis din Grand Marquis' forlygter er ude af trit, vil du bemærke en dramatisk reduktion i natten synlighed. Dette, til gengæld kan skabe potentielt farlige situationer på offentlige veje. På en Grand Marquis er der bare to justering skruer. Den lodrette skrue justerer på lygten op og ned, mens den vandrette skrue justerer forlygte venstre og højre.

Instruktioner

• Træk hood udløserhåndtag og Åbn motorhjelmen. Det kan være nyttigt at parkere bilen i en garage eller et sted hvor du er i stand til at skinne i dagtimerne mod en flad overflade.

• Markere de vandrette og lodrette center linjer af forlygterne på væggen. For at gøre dette, find midten af dine forlygter. Derefter placere en stribe malertape vandret på væggen, der svarer til midten af bilens forlygter (du kan bruge bare én sektion af malertape til dette). Gøre det samme for lodret midterlinjen, bortset fra at du vil placere afdækningstape lodret i stedet for vandret (der vil være to afsnit af malertape denne gang).

• Drej på forlygterne. Sørg for at forlygterne skinner på en væg eller anden plan overflade og at køretøjet er ca 10-25 fødder væk fra væggen.

• Find forlygterne. Startende med førerens side forlygte, Find justering skruer. De vil blive placeret på toppen og forsiden af i headlight. Vandrette skruen vil justere på lygten fra side til side. Lodret skruen vil justere på lygten op og ned.

• Juster de vandrette og lodrette justering skruer, så dit nærlys forlygter er 2 til 4 inches under den vandrette midterste linje og 2 til 4 inches til højre for den lodrette midterlinien.

• Fjerne malertape fra væggen og luk hætten.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com