Hvad er GoPhone?

April 12

Hvad er GoPhone?

Der er mange celle foretage en opringning service udbydere i verden i dag. Forskellige udbydere tilbyder forskellige ting, som de håber vil være til gavn for slutbrugeren. Nu er en af de indstillinger, der bliver leveret af en af de velkendte udbydere af mobiltjenester. Nu bliver brugt over hele kloden af både børn og voksne.

Hvad er GoPhone?

Nu er en forudbetalt "pay as you go" cellular foretage en opringning service, der blev oprettet af Cingular Wireless, nu kendt som AT & T Wireless. Med tjenesten nu er du i kontrol over din månedlige celle foretage en opringning nota. Mange gange med en celle foretage en opringning service, der ikke er forudbetalt, vil du blive overrasket, når du åbner din celle foretage en opringning nota. Med nu er der ingen overraskelser, fordi du allerede kender på forhånd, hvor meget din regning vil være. Nu er tilgængelig i to indstillinger. Den første mulighed kan du købe en nu sammen med GoPhone refill-kort. Den anden valgmulighed tillader dig at købe en nu ringer plan.

Nu Refill-kort

Med nu refill-kort kan du bruge din minutter og derefter genopbygge dem ved at købe en refill-kort. Refill-kort er tilgængelige i $25, $50 og $100 trin. Du er nødt til at købe flere minutter før udløbsdatoen for din refill minutter. Som du kan bruge din nu, bliver du debiteret en sats, der er i gennemsnit omkring 10 cent per minut. Hvis du ikke bruger alle dine nu før udløbsdatoen, rulle minutter over, når du tilføjer flere minutter. Hvis du tillader dine minutter udløber før købe refill minutter, vil din gamle minutter ikke rulle.

Nu ringer planer

Nu telefonordninger tillader dig at vælge en forudbetalt plan, der vil passe til dine behov. Med forudbetalte planen betaler du et fast månedligt gebyr på forhånd for at bruge dit GoPhone service. Du debiteres omkring 10 cent per minut, som er fratrukket prisen for din plan. De fleste af de telefonordninger inkorporerer en funktion, der tillader dig at foretage og modtage gratis telefonopkald på aftener og weekender. Hvis du ikke betaler din månedlige regning, når det er behørigt, vil din tjeneste suspenderes, indtil din regning er betalt for den næste måned. Den store ting er, at ved at betale din regning til tiden, din ubrugte minutter vil rulle over til den næste måned.

Købe en nu

Du kan købe en GoPhone fra de fleste afdeling eller elektronisk butikker som Wal-Mart, Best Buy eller RadioShack. Du kan også besøge en AT & T-autoriseret forhandler for at købe din nu. En af fordelene ved at gå til en AT & T-autoriseret forhandler er, at du får en bred vifte af telefoner til at vælge fra, mens stormagasinerne kun bære et par modeller af telefonen. Du kan også købe en GoPhone fra at & T nu hjemmeside.

Aktivering af en GoPhone

Din nu vil blive aktiveret i butikken eller en autoriseret forhandler, der sælger du din telefon. Butik eller forhandler vil indsætte et SIM-kort i telefonen og tildele telefonen et mobilnummer. Telefonen vil være aktiveret, før du forlader butikken. Hvis du vælger at gøre dette, kan du også købe en nu online ved at besøge webstedet AT & T. Hvis du køber telefonen online, vil det blive sendt til dig, sammen med SIM-kortet, via UPS. Når du modtager din nu, kan du kontakte AT & T kundeservice på (800) 331-0500 at aktivere telefonen. Du kan også aktivere telefonen ved at gå til webstedet AT & T og klikke på indstillingen "Aktivere konto".


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com