Hvordan konfigurerer jeg min iPhone Server til udgående post til min MSN Hotmail?

July 4

IPhone har indbygget software til læsning og afsendelse af e-mails, fordi MSN Hotmail er en gratis webbaseret tjeneste, det kan ikke sættes op på iPhone på samme måde som andre e-mail-konti kan. Du kan bruge en web-baseret e-mail videresendelse service, der vil fungere som en oversætter til at lade dig indstille mailserveren til udgående på iPhone til at arbejde med Hotmail. Processen vil kun tage et par minutter og vil ikke skade eller indvirke negativt på iPhone, Hotmail eller nogen af dine andre e-mail-konti.

Instruktioner

• Gå til en online web-baseret e-mail videresendelse service og registrere en konto ved at indtaste din e-mail-adresse og en adgangskode, som den gratis ad-drevet version af IzyMail web-baseret e-mail videresendelse service (Se ressourcer).

• Vågn op iPhone ved at trykke på knappen "Vågeblus" øverst. Skub skyderen på skærmen, der åbner for at gå til startmenuen. Klik på "Indstillinger"-app.

• Klik på ikonet "Mail, kontakt, kalendere" på skærmen, der vises. Klik på "Tilføj konto," så "andre."

• Indtast dit navn, din Hotmail e-mail-adresse og Hotmail-adgangskode i de tilsvarende kolonner nederst på skærmen, der vises. Fjern ekstra "x" fra slutningen af kolonnen "Varebeskrivelse", der har udfyldt automatisk sig selv. Tryk på "OK", hvis du får en meddelelse om, at iPhone ikke understøtter denne mail service.

• Klik på ikonet "POP". Indtast dit fulde navn og din e-mail-adresse i de relevante kolonner. Angiv navnet på den indgående server af web-baseret e-mail videresendelse service, for eksempel er "in.izymail.com." Indtast din e-mail-adresse som dit Brugernavn for den web-baseret e-mail-videresendelse tjenesten i den relevante kolonne.

• Angiv navnet på den udgående server af web-baseret e-mail videresendelse service, for eksempel er "out.izymail.com." Tryk på knappen "Gem".

• Tryk på "ja" når meddelelsen kommer at oprette konto uden SSL. Gå tilbage til skærmbilledet "Mail, kontakter, kalendere" og vælg Hotmail-konto. Tryk på "Hjem"-knappen for at vende tilbage til menuen Home. Tryk på knappen "E-mail" og komponere et budskab at sende via Hotmail ved hjælp af Iphone's udgående postserver.

Tips & advarsler

  • Være tålmodig--vil Hotmail konto bliver anvendt gennem iPhone tage ca. dobbelt så lang tid at sende og modtage e-mails som det ville, hvis brugt online fra en webbrowser.
  • Gratis tjenester som Hotmail kan annulleres når som helst at fjerne alle e-mails, der er gemt på online web-serveren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com