iPod Touch batteri udskiftning Tips

February 8

iPod Touch batteri udskiftning Tips

Uanset hvilken iPod stil vælger du, vil der komme en dag, når batteriet ikke længere besidder en afgift. Desværre har gøre Apple ikke dette et nemt spørgsmål til adresse. Mens udskiftning af batteriet i hvilken som helst iPod er notorisk udfordrende, er iPod Touch måske den sværeste. Med delikat, let beskadiget funktioner og et batteri, der er loddet på plads, er ejerne ofte opfordret til at have en professionel udføre jobbet. Men for dem, fast besluttet på at udskifte iPod Touch batteriet selv, der er et par tips til at overveje, før at løse opgaven.

Mind antennen

Den første generation af iPod Touch har en lille guld antenne har til huse i en indvendig hjørne. Når du åbner enheden, være omhyggelig med antennen ikke falder ud; og når du lukker, være sikker på det er sikkert på plads. Et skridt i batteri udskiftning processen indebærer fjernelse af antennen og antenne kredsløb. Vær ekstra forsigtig ved håndtering af to. Begge kan er skrøbelige og let bøje eller bryde.

Forsigtig åbning sagen

Åbning i tilfælde af en iPod er Touch udfordrende og risikabelt. (Det også afviser enhver garanti, der kan gælde.) Du kan bruge noget små og tynde, ligesom en guitar pick, for at åbne enheden, men tilfældet vil sandsynligvis ridset og skadet i processen. En sikrere løsning er at købe specielle åbning værktøjer lavet af blød plast. Når du bruger en af disse værktøjer, men du bliver nødt til at åbne enheden på de første par forsøg, ellers værktøjet vil blive beskadiget og du vil være i stand til at bruge det yderligere.

Watch frontpanelet

I den anden og tredje generation Touch, er en plastik ramme limet til den ydre kant af glas front panel og under de brede sorte strimler på toppen og bunden af enheden. Ikke indsætte din åbning værktøj i kanten af frontpanelet og køre den ned langs siden. Dette kan skade ikke kun gummi strimlen langs den plast surround, men også frontpanelet for sig selv. I stedet Indsæt værktøjet på ét punkt og løftestang sag apart lidt. Fjerne værktøjet igen og indsætte det på det næste sted at blive fremmet fra hinanden. Fortsæt på denne måde, omkring sagen, indtil de to dele er adskilt. Vær særlig forsigtig af frontpanelet på undersiden af de sorte dele. Hvis det er ridset, vil skaden være synlig, når enheden er samles.

Pas på batteriet: placering og kundeemner

Vær opmærksom på præcis hvordan du installerer udskiftningsbatteri. Udskiftning af batteri hovedet--det er med kabel på toppen--kan ødelægge logik bord på anden generation og nyere iPod Touch. Det er også vigtigt at dække den nøgne batteri fører med tape, når din nye batteri er installeret, for at forhindre elektrisk shorts, der kan beskadige enheden.

Vær forberedt på at lodde

Mens den første generation af iPod Touchs batteri var loddet direkte til logic board, lodde senere generationer batteri til logik bord gennem huller i båndet batterikabel. Udskiftning af batteriet i en iPod Touch kræver lodning udstyr og færdigheder. Endvidere er det vigtigt du fjerne spidsen af loddekolbe fra puden øjeblikket lodde smelter. Overskydende varme oprustning kan resultere i en ødelagt logik bord eller en smeltet fladkabel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com