Sådan importeres en Excel-fil i et Word-dokument

June 7

Microsoft Excel og Microsoft Word er Microsoft Office-programmer, der er designet til at arbejde sammen uden besvær. Importere en Excel-fil i et Word-dokument kan gøres nemt ved en simpel kopi og Indsæt. Du kan redigere de data, du vil importere i dit skøn og justere formateringen passer til dine behov.

Instruktioner

1 Åbn Excel-regneark, du vil importere. Vælg de data, du vil kopiere til Word. Kopiere data ved at højreklikke og vælge "Copy" eller gå til "Rediger" på værktøjslinjen og derefter vælge "Kopier."

2 Åbn et nyt Word-dokument. Indsætte data fra Excel-regneark i dokumentet ved at højreklikke og vælge "Indsæt" eller gå til "Rediger" på værktøjslinjen og derefter vælge "Indsæt." Skiftevis, klik "Rediger" på værktøjslinjen og derefter "Indsæt speciel" at bringe en liste med formateringsindstillinger. Klik på "Indsæt som: Microsoft Excel ark objekt", hvis du vil være i stand til at redigere de oplysninger, ved hjælp af Excel.

3 Klik på Udklipsholder, der vises nederst på Excel-objektet til at opdrage "Indsæt objekter." Vælg "Bevar kildeformatering" at holde data som er. Vælg "Match samme typografi som destinationstabel" at gøre dataene, der matcher stilen i Word-dokumentet. Vælg "Indsæt som billede kun" Hvis du ikke vil data, der skal redigeres. Vælg "Bevar kun tekst" til at slippe af bordet og bare holde data. Vælg "Hold kilde formatering og Link til Excel" til at beholde det oprindelige format og være i stand til at redigere dataene i Excel. Vælg "Match Destination tabellen stil og Link til Excel" til at matche stilen i Word-dokumentet og redigere dataene i Excel.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com