Hvordan at spille VCD i Windows MediaPlayer

February 27

Hvordan at spille VCD i Windows MediaPlayer

Windows Media Player er en multimedie-program udviklet af Microsoft. Det tillader brugere at afspille og administrere video og audio filer placeret på deres computere eller eksterne kilder såsom cd'er og dvd'er. En VCD er en "Video Compact Disc." VCD'er indeholder video filer, der kan afspilles på en computer. Video filer kommer i mange forskellige formater, men de fleste kan afspilles med Windows Media Player. Vide, hvordan man afspille en video-cd i Windows Media Player giver dig mulighed at nyde forskellige slags video filer gemt på standard-cd'er.

Instruktioner

1 Indsæt en VCD i cd-drevet.

2 Åbn Windows MediaPlayer.

3 Klik på "Play", beliggende på den menu advokatstanden af Windows Media Player. Hvis "Spille" ikke vises, tryk på og hold Ctrl + M for at opdrage menu advokatstanden.

4 Vælg "DVD, VCD eller CD-lyd" fra menuen "Play".

5 Vælg de videofiler, du ønsker at se fra listeruden i højre side af vinduet Windows Media Player.

Tips & advarsler

  • Hvis din computer er i stand til at spille nogle eller alle filer på VCD, skal du muligvis hente codecs. Identificere de særlige filtypenavne, du ikke kan spille, og og installerer de nødvendige codecs, eller downloade en codec pack som K-Lite Mega Codec Pack, som indeholder flere populære codecs.
  • Kun åbne video filer på din computer, der er kendt for at være fri for virus, som kan skade din computer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com