Hvordan til at omprogrammere en iPod

January 12

Hvordan til at omprogrammere en iPod

Gendanne en iPod til en tidligere version, eller til en nyere version af firmwaren omprogrammerer en iPod til at arbejde med gamle eller nyere funktioner afhængigt af hvordan du programmere enheden. Det er altid bedre, og nemmere at omprogrammere med nyere firmware, som den opdaterede firmware giver nye funktioner når det er muligt. Omprogrammere din iPod med nyere firmware er også noget iTunes forsøger at lave automatisk.

Instruktioner

• Sæt din iPod til computeren og åbne iTunes, hvis iTunes ikke åbner automatisk. Hvis der er en ny version af firmware til din iPod, giver iTunes en pop-up-besked mundheld altså.

• Klik på "Opdater", hvis der er en nyere version af iPod firmware tilgængelig til download. Hvis der er ingen ny firmware, eller du ønsker at nedgradere firmwaren, skal du springe dette trin.

• Download iPod firmware du ønsker at omprogrammere dig iPod med fra internettet. Websites såsom Modifymyi, iClarified og Felixbruns (Se ressourcer).

• Højreklik på knappen "Gendan" i iTunes og vælg firmware til iPod, som du har hentet. ITunes så sikkerhedskopierer musik på din iPod, omprogrammerer iPod med den nye firmware og derefter gendanner din iPod.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com