Sådan udføres diagnosticeringstest ved hjælp af en Scanner på et køretøj motor

April 9

Sådan udføres diagnosticeringstest ved hjælp af en Scanner på et køretøj motor

En egendiagnosesystemer scanner sparer tid ved fejlfinding af problemer med køretøjets motor. Bilens computer kører en række rutinemæssige afprøvninger og kontroller på motoren. Når et problem dukker op, computeren udsteder en kode og klassificerer problemet som "afventer". Hvis der forekommer flere gange, skifter status til "problemer med kode" og service motor lys vil komme på. Du behøver ikke at have en aktiv tjeneste motor lys til at bruge on-board-diagnosticerings-systemet. En god scanner ikke kun henter trouble koder, men identificerer indtil dem også.

Instruktioner

• Nogle scannere power op af sig selv og hente automatisk koder, mens andre skal være manuelt tændt med en "hente" kommando indtastes. Nogle viser kun koder, mens andre kan interagere med en computer via et USB-kabel. Også, mens få kendskab dig selv med en scanner og dens manual, bogmærke lister af OBD-II kode definitioner. Du bliver nødt til at henvise til dem.

• Find diagnostiske data link connection i dit køretøj. For de fleste køretøjer, er dette fundet under instrumentbrættet og mellem gas-pedalen og venstre panel. I nogle køretøjer, er denne afsætningsmulighed udsat, mens andre ikke er. Du er på udkig efter en 16-pin receptor port normalt støbt af sort plast.

• Tilslutte din scanner op til diagnostiske dataforbindelsen. Små variationer i udføre prøvninger vil starte her på grund af forskelle i OBD-II scannere. Følgende er generelle trin til at udføre en test.

• Tænd for dit køretøj. Nogle scannere kræver kun magt, men andre muligvis motoren forkrøppet. Hvis du bruger en scanner, der ikke er en "auto-on", Skift det på og nøglen i en "hente" kommando. Det vil tage en anden for koder vises på scanneren.

• Rul gennem koderne og skelne mellem hvad der er "trouble" og hvad er "ventende". Altid tage sig af problemer med koder først. Se scannerens manualen for kodning definitioner. Mange scannere manualer, har dog kun generiske koder, der gælder for alle OBD-II-køretøjer. Producenterne har supplerende koder især til deres køretøjer. Hvis du ikke kan finde den kode beskrivelse i en manual, skal du muligvis søge efter definitioner online.

• Sluk scanneren og køretøj. Åbn motorhjelmen og ser ind i motorrummet at undersøge områder, der kræver yderligere kontrol. Men, hvis scanneren rapporteret noget uvant, tage køretøjet til en mekaniker.

Tips & advarsler

  • Hvis din bil fra før 1996, vil du ikke kunne bruge en OBD-II scanner. Enten skal du finde en ældre OBD-jeg scanner eller sætte dit køretøj i en selvstændig test mode. Dette indebærer sædvanligvis, at service motor lys flash problemer med kode på dig. Procedurer for at gøre dette kan variere af fabrikanten.
  • Nogle automotive forhandlere og service butikker vil låne deres gratis scanner. Mange, men vil opkræve for deres tjenester. Eje en OBD-II scanner kan spare penge på diagnostiske gebyrer.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com