De bedste hovedtelefoner til $100

July 13

De bedste hovedtelefoner til $100

Mens nogle høretelefoner kan såre dine ører, skuffe andre kun dig så snart du sætter dem i din musikenhed og tryk på play. Uanset hvad din grund, du er på udkig efter nye høretelefoner. For at skåne din bankkonto, kan du foretrækker dem til under $100. Populære mærker inden for øretelefon og audio industries tilbyde solid valg for mindre end $100, som lyder godt og er komfortable.

Sennheiser CX400-II

Sennheiser er et velkendt mærke i audio industrien, så det ikke bør komme som nogen overraskelse, at CX400-II hovedtelefon er kåret som en af de bedste hovedtelefoner under $100. Ifølge øretelefon løsninger har Sennheiser CX400-II fremragende lydkvalitet, som øretelefoner kan tune ud passiv omgivende støj. Ting, der gør Sennheiser hovedtelefon unikke er deres evne til at tilpasse fit øretelefoner der passer til enhver type eller størrelse af øret. Brugere kan justere lydstyrken på den integrerede kontrol på wiren, mens du browser gennem listen over musik på deres iPod, iPhone, CD-afspiller eller nogen anden bærbar enhed.

In-Ear hovedtelefoner fra Apple

Apple øretelefoner skiller sig ud på afstand på grund af den hvide farve, men for dem, der bekymrer sig mere om lydkvalitet end udseende, opgraderet øretelefoner fra Apple vil levere forbedret lyd og komfort. For lige under $100, kan brugerne opgradere fra standard Apple øretelefoner du får når du køber en iPod, som den opgraderede version faktisk indsætter i ørerne. Ear tips kan ændres ved hjælp af de tre skær tilgængelig i pakken. Den ledning, der løber fra ørestykket til musikenhed har en indbygget mikrofon og en iPod fjernbetjening, så du ikke behøver finde din iPod i din taske eller lomme for at ændre en sang.

Philips hun-9850

Philips er et velkendt elektronik mærke. Lidt mindre end $100, kan du købe in-ear-hovedtelefoner, der ikke vil såre dine øre, på grund af et slankt design, der sikrer en komfortabel pasform. Philips indeholder tre forskellige størrelse ærmer, så de in-ear hovedtelefoner passer komfortabelt i enhver størrelse øre. Ikke kun gøre in-ear hovedtelefoner tilbud lydkvaliteten, der går godt-beyond billigere modeller, men et par hovedtelefoner, der er holdbare og langvarige. Philips hovedtelefoner kan findes i de fleste elektroniske butikker.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com