Hvordan man laver tåre-Aways for en babysitter annonce

September 18

Hvordan man laver tåre-Aways for en babysitter annonce

En babysitter virksomhed kan være en levedygtig måde at tjene penge. At gøre papir løbesedler med tåre-aways er en afgørende og billig metode til at sprede budskabet om din nyfundne venture. Rive-aways tillade potentielle kunder til at rive dine kontaktoplysninger fra bunden af annoncen og tage det med dem, så de kan komme i kontakt med dig om børnepasning. Metoden er lig uddele visitkort, du kun behøver at være til stede til at give dig til kende.

Instruktioner

1 Beslutte, om du vil gå de traditionelle eller elektroniske rute. Du kan foretage en effektiv flier med nogle blankt papir og farveblyanter, markører, farvekridt eller kuglepenne. Hvis du planlægger at bruge en computer, behjælpeligt at finde en skabelon meget i denne proces. Flere tekstbehandlingsprogrammer, som Microsoft Word og iWork, har skabeloner allerede findes inden for programmet, og mange flere skabeloner kan downloades online.

2 Redigere de eksisterende værdier på skabelonen til at matche din babysitter virksomhed. Prøv at gøre oplysningerne på din flyer som optimistiske og iøjnefaldende som muligt. Sætte ordene "Har brug for en babysitter?" i fed skrift, store bogstaver i spidsen for siden, eller gøre et fængende og interessant navn for din babysitter-service. Brug farveblæk eller papir at gøre annoncen så farverig som muligt.

3 Listeoplysninger om dig selv, dine priser, og enhver form for faciliteter eller tilføjelser i din tjeneste. Give alle dine potentielle kunder klare grunde hvorfor de skal vælge dig over alle andre baby sitter.

4 Redigere navn, adresse og telefon nummer felter i tåre-lager dele nederst på siden for at afspejle dine virksomhedsoplysninger. Én måde at gøre dette er at bruge funktionen "Find og Erstat". Hvis skabelonen vises blot hvert felt som "Navn", "Adresse" og "Telefon" bruger "Find og Erstat" erstatte "Navn" med dit navn, "adresse" med din adresse, og fortsætte med andre felter i overensstemmelse hermed.

5 Udskrive flere kopier af dine løbesedler. Brug saks til at skære tåre-aways ved stabling papirerne og skære omkring en halv-tomme i de linjer, der opdeler hver tåre væk. Dette sikrer, at de nemt for dine kunder at få fat i.

6 Bogføre dine løbesedler på pæle, i nærheden af postkasser, biblioteker, samfundet Centre og andre steder med stor synlighed.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com