Sådan konfigureres Bluetooth på en bærbar computer

March 8

Bluetooth fungerer som en trådløs kommunikation funktion, der leveres forudinstalleret på de fleste af de nyere bærbare computere. Bluetooth gør det muligt for computere til at forbinde, netværk og kommunikere med andre kompatible enheder uden nogen form for fysisk forbindelse. Denne funktion understøtter også overføring af filer såsom medier og dokumenter fra computeren til en anden kompatibel enhed.

Instruktioner

1 Åbn computerens Kontrolpanel center for at få adgang til indstillingerne for Bluetooth-enheden. Klik på ikonet for Windows eller "Start"-ikonet på din computer desktop proceslinjen nederst på skærmen. Når pop-up-menuen åbnes, klik på linket "Kontrolpanel".

2 Få adgang til indstillingerne for Bluetooth-enheden. Når kontrolpanelet åbnes, klik på linket Indstillinger, der læser, "Bluetooth-enheder." Dette link vises alle de mulige handlinger og indstillinger, du kan tage med hensyn til din bærbar Bluetooth-teknologi.

3 Konfigurer din bærbare Bluetooth-teknologi. Vælg handlingen "Start Bluetooth-enhed". Det blå og hvide Bluetooth-ikonet vises i Vinduer ordning bakken i den computer desktop proceslinjen.

4 Netværk med en anden enhed for at importere og eksportere filer. Dobbeltklik på det blå og hvide Bluetooth-ikonet på computerskrivebordet hverv. En Bluetooth dialogvindue vises på skærmen viser din Bluetooth teknologi portal. Klik på handlingen "Tilføj enheder". Du vil derefter blive bedt om, hvis din bærbare computer vil gerne søge til andre kompatible enheder. Klik på "Næste" for at fortsætte. Du vil blive bedt om at vælge en adgangsnøgle for bindingen. Oprette en simpel adgangsnøgle og klik på indstillingen "Par". Når anmeldelsen er modtaget af anden enheden, skal du indtaste den samme adgangsnøgle for at parre enheden til din laptop.

Tips & advarsler

  • Opdater din Bluetoothdriver regelmæssigt. Dette sikrer, at din Bluetooth altid fungerer med opdaterede funktioner og komponenter. Klik på Bluetooth-opdatering linket nedenfor for mere information. Bluetooth-Gadget Guide kan tjene som et stort aktiv, der kan hjælpe dig med at få mest ud af din Bluetooth-teknologi. Adgang til Bluetooth-Gadget Guide, klik på linket i afsnittet ressourcer nedenfor.
  • Kontroller den elektroniske enhed, du forsøger at sætte en tilslutning op med er Bluetooth kompatible. Hvis anden enheden ikke er kompatibel, vil du ikke kunne konfigurere enhver form for vellykket Bluetooth-forbindelse. Bluetooth-funktion til parring elektroniske enhed skal være aktiveret for at forbindelsen skal konfigureres. Sørg for andre enhedens Bluetooth-funktion er på før du forsøger at oprette forbindelse til enheden og tilføje det til din bærbare PCs liste over betroede enheder. I de fleste tilfælde, hvis du forsøger at konfigurere Bluetooth, er det forudinstalleret på din bærbare computer. Kontroller, at din Bluetooth-driver er forudinstalleret på computeren. Hvis ikke, skal du installere en Bluetooth-driver. Klik på linket Bluetooth Manager User Guide og Bluetooth officielle hjemmeside til at få oplysninger om installation af software.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com