Sådan deaktiveres Microsoft ActiveSync 4.5

May 22

Microsoft ActiveSync er et program, eller en computerprogram, der bruges til at forbinde computeren med forskellige elektroniske enheder såsom Palm Pilot, mobiltelefon eller smart telefon. Formålet med denne forbindelse er at udveksle oplysninger mellem disse enheder og computeren. Oplysninger, der kunne være e-mails, kontakter, eller forskellige andre filer. Microsoft ActiveSync er udviklet til automatisk starte når Windows-operativsystemet starter op, selv hvis ingen anden enhed er sluttet til computeren. Dette kan være generende, da det kan sinke computeren, især en ældre.

Instruktioner

Sådan deaktiveres Microsoft ActiveSync 4.5

1 Åbn systemkonfigurationsprogrammet. Klik på knappen "Start", normalt placeret i nederste venstre hjørne af skærmen. Klik på "Programmer" eller "Alle programmer", afhængigt af versionen af Windows du bruger. Klik på "Kør". Der vises en popup-boks. I teksten rum skriv "msconfig" uden anførselstegn, klik på "OK". Systemkonfigurationsprogrammet popper åbne.

2 Klik på fanen mærket "Start" øverst i boksen systemkonfigurationsprogrammet. Normalt er det placeret andet fra højre. Rul ned eller op efter behov i den midterste hvide boks, indtil du finder en post, der kaldes "Wcescomm". Klik på afkrydsningsfeltet til venstre for det så at un-check det, eller fjernes markeringen. Klik på "OK" i bunden af boksen.

3 Når du klikker på knappen "OK" en mindre boks popper op med to knapper på det. Gemme alt det arbejde, du er i gang, hvis nogen, derefter klikke på knappen "Genstart". Når computeren genstarter vil du bemærke, at Microsoft ActiveSync-ikonet, som regel i nederste højre hjørne af skærmen er forsvundet.

Tips & advarsler

  • ActiveSync-programmet er designet til at arbejde med Microsoft Windows XP eller ældre versioner. I nyere versioner af Windows er denne ansøgning blevet erstattet med Windows Mobile Device Center.
  • Gør ikke nogen andre ændringer til System Configuration Utility, som det kunne forhindre computeren i at fungere.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com