Hvordan du udskifter en Grand AM PCM

January 14

Hvordan du udskifter en Grand AM PCM

Installere en PCM (fremdrifts-kontrolmodulet) er ikke en vanskelig opgave og kan gøres ved næsten alle. Hvis du har fortalt din Pontiac Grand Am har en defekt PCM og ønsker at erstatte det dig selv, er det en enkel proces.

Instruktioner

Købe en erstatning PCM for din Grand ændr. Sørg for, at PCM er specielt til år model af bilen til den samme motor som din (3,4 L, 2.2 L eller 3,8 L)

Afbryde bilens batteri. Det anbefales ikke at arbejde med køretøjets elektronik, mens batteriet er tilsluttet, selv om bilen er slukket.

Fjerne handskerummet døren. PCM i en Grand Am er beliggende bag boksen handske. Du behøver ikke at fjerne hele handskerummet, bare døren. Fjerne handskerummet ved at åbne døren enhver tømning dens indhold. Klem sammen den udvendige del af handskerummet, som vises, mens åbne. Klemme det vil frigive klippet fra dets fastener, og handskerummet vil glide ret off.

• Løsne forbindelsen modulet, der løber fra PCM til køretøjet. Trykkes ydre klip og træk til at frigive den forbindelse modul (det er en seks eller otte pin hvide stik).

• Bruge topnøgle eller skruetrækker (afhængigt af køretøjets år) til at fjerne PCM fra dens montering. Der skal være seks bolte eller skruer. Holde bolte eller skruer i et sikkert sted, fordi du skal bruge dem til at installere den nye PCM.

• Placer den nye PCM i i nøjagtig samme position som den gamle. Stram skruerne, eller bolte til at sikre det og sæt derefter modulet forbindelse tilbage til køretøjet.

• Erstatte handskerummet døren og Tilslut bilens batteri. Start køretøjet til at gøre det fungerer normalt.

Tips & advarsler

  • Prøv at finde en brugt PCM fra en bjærgning værft for at spare penge. Sørg for, at PCM kommer fra den samme år model af køretøjet med den samme motor. PCMs til brug i andre programmer fungerer ikke korrekt.
  • Rør ikke modulet forbindelse eller PCM inden køretøjer batteriet frakobles. Dette kan resultere i elektrisk stød.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com