Hvordan at lave en skrap Reset på en Palm Pre, hvis jeg låst Password & glemte det

June 1

Hvordan at lave en skrap Reset på en Palm Pre, hvis jeg låst Password & glemte det

Hvis du låser din Palm Pre og lade ligge password, bliver din smartphone det væsentlige ubrugelig. Palm tilbyder to metoder til at udføre en hard reset til enheden. Først sletter alle data og tager Pre til den indledende opstart skærm, ved hjælp af knapperne på enheden. Denne metode er hurtig, men hvis du er helt låst, den anden metode kan fra din computer ved at logge ind på din Palm profil.

Instruktioner

Pre

• Skub LCD op til afslører tastaturet.

• Tryk på og hold den orange knap på venstre side af tastaturet, og "Sym"-knappen på højre side af tastaturet. Hold begge knapper med den ene hånd. Du skal bruge en anden hånd til at fuldføre nulstillingsprocessen.

• Tryk og hold "Power" knappen placeret lige over LCD. Skærmbilledet vil vise en "Fuld slette" besked. Fortsætte med at holde knappen nede i yderligere 10 sekunder. Hvor raster går blanktegn, slip begge knapper. Enheden genstartes automatisk, når det tørrer sin hukommelse.

Computer

• Flytte Palm Pre til en placering, hvor det har en dataforbindelse. Hvis du ser på titellinjen øverst på LCD-skærmen, du vil se en "1 x," "3G," "E" "Ev", "G", "H" "U", eller symbolet Wi-Fi hvis du har en dataforbindelse.

• Gå til palm.com/profile på din computer. Indtast din Palm-konto e-mail-adresse og adgangskode i boksen i højre side af skærmen. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på "Glemt adgangskode", derefter indtaste din e-mail-adresse i feltet, der vises og besvare dit sikkerhedsspørgsmål. Du kan derefter angive en ny adgangskode til kontoen, og gå tilbage til den første skærm til at logge på.

• Klik på "Indstillinger" øverst i skærmbilledet. Vælg "Jeg tabte min telefon" fra listen over valgmuligheder. Klik på "Slet enhed" for at begynde den skrap reset.

• Skriv i sikkerhed tekst, der vises lige over en tekstboks. Klik på "Slet enhed" for at fortsætte, så klik på "Ja" for at bekræfte at du vil slette din enhedshukommelse. Nulstillingen kan tage adskillige timer at fuldføre. Når din Palm Pre nulstiller sig selv og du kan se skærmbilledet "Vælg sprog", er den skrap reset fuldført.

Tips & advarsler

  • Når du logger ind på din Palm profil på Pre, vil eventuelle data, der blev lagret over netværket, automatisk blive downloadet til din enhed. Disse oplysninger omfatter dine kontakter, kalender, notater, opgaver og apps downloadet fra App butik.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com