Hvordan man Wire en hus til TV

February 27

Hvordan man Wire en hus til TV

Ledninger et hus til tv, som ledninger et hus for noget, er lettere, hvis det er et nyt hjem. Det er imidlertid ikke frygtelig svært at wire et eksisterende hjem for tv enten. Enhver god tv-installation kræver brug af RG-6 coax kabel, som er i stand til med high - definition tv, bredbåndsinternet og endda telefon signaler. Når du installerer nye ledninger, anbefales det stærkt at skabe et sted hvor alle ledninger fører tilbage til; Dette vil skære ned på signaltab med flere wire opdelinger og også hjælpe meget hvis en parabol nogensinde er installeret.

Instruktioner

• Bestemme et punkt uden for dit hjem til at installere et "knudepunkt" for tv-ledninger. Dette vil være punktet, hvor alle ledningerne føre tilbage til. Det bør være i nærheden af boksen magt eller telefon; Dette er generelt, hvor et kabel linje vil komme ind på en ejendom.

• Montere de koaksiale splitter til siden af hjemmet. Bore huller til splitter i væggen (sandsynligvis to eller fire huller), og skru splitteren på væggen.

• Tilslutte en RG-6 coax kabel til hver af udgange af splitter, en for hvert værelse du ønsker for at forbinde. Sæt stiften fra midten af kablet i pin-hul i midten af havnen. Derefter twist slutningen af wire til at fastgøre den på plads.

• Afgøre, hvilke værelser, tv-ledninger skal køres til. Find et område på en ydervæg til at bore et hul for at bringe ledningen ind i stuen. Bor et hul fra indersiden til ydersiden af dit hjem, lige over baseboard. Gentag for hvert værelse og derefter skubbe ledningerne i gennem hullerne. Trække ledningerne til hvor fjernsynet formodes for at være placeret.

• Fastgør wiren på plads. Skubbe wire mod baseboard, så tryk på et u-søm over toppen af kablet. Hammer u-søm ind i væggen. Gentag, tilføje et søm hver to fødder, indtil kablet er sikret. Gentag derefter med alle resterende ledninger.

• Caulk wire huller. Fast klemme caulking ind i hullet, omkring ledningen, og derefter rundt i kanten af hullet på væggen indtil helt dækket, så gentag på ydersiden af huset. Gentag hele processen på alle tilbageværende huller. Tillad caulk tørre i mindst to timer før du forsøger at trække på ledningen til at sikre en god, lun pasform.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com