Hvordan du slutter en iPhone til en 2011 Jeep Grand Cherokee Overland

November 5

Hvordan du slutter en iPhone til en 2011 Jeep Grand Cherokee Overland

Jeep havde SUV-markedet bundet med sin velkendte Wrangler og CJ lineup, men det virkelig brød formen SUV med 1993 udgivelsen af Grand Cherokee. Denne SUV ikke kun havde den robusthed, der forventes af en Jeep, men transporteres med det en følelse af klasse og luksus. 2011 Grand Cherokee Overland, den højeste trim niveau på 2011 Grand Cherokee, ikke sjuske med luksus. Det indgår endda Uconnect system, der tillod du parrer en Bluetooth-kompatibel telefon, som en iPhone, så du kan gøre virkelig håndfri opkald og tekster. Før du kan bruge dette system, skal du parre iPhone til Grand cherokesere Uconnect ordning.

Instruktioner

• Tryk på og slip telefonikonet på grænsefladen Uconnect og lytte til Uconnect ordning at sige "Klar", så bip.

• Sige "Installationsprogrammet telefon parring" så klart som muligt at angive den parring program.

• Lyt til en prompt, så et bip og sige "Par en telefon" så klart som muligt.

• Tal et firecifret personligt identifikationsnummer efter eget valg, når Uconnect systemet beder dig. Notate fi recifret PIN til fremtidig brug.

• Aktivere funktionen parring på din iPhone, når du bliver spurgt af Uconnect ordning at indlede den parring med du telefon. Henvise til den iPhone brugsanvisning til mere specifikke på parring iPhone til en anden Bluetooth-enhed. Under denne proces vil du indtaster den fi recifrede pinkode.

• Sige det navn, du gerne vil give iPhone så klart som muligt, når du bliver bedt om. Det kan være hvilket som helst navn, du vælger, så længe det ikke er et navn, som du har allerede programmeret ind i Uconnect systemet.

• Vælg prioritet for denne telefon mellem en og syv, er den højeste prioritet og syv er den laveste prioritet. Prioritet nummer hjælper Uconnect system afgøre, hvilken telefon er standard, når flere telefoner at du knyttet til systemet er i Grand Cherokee på én gang. For eksempel, hvis du er den primære drivkraft og iPhone er din primære telefon, skal du placere denne telefon ved No. 1 prioritet. Når du indstiller prioriteten, er sammenkædningen fuldført.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com