Hvad er når som helst minutter på AT&T Wireless?

August 13

Hvis du er en AT & T trådløse kunde, din plan kan omfatte noget ATT & kalder "Anytime minutter." Uanset hvilke planer, du har for at gøre den bedste brug af det, er det vigtigt at forstå, hvad Anytime minutter er og hvordan de virker. Navnet kan ved første øjekast synes at fortælle dig alt hvad du behøver at vide. De kan dog anvendes til jeres foretage en opringning skik i et par forskellige måder.

Når som helst minutter

Når som helst minutter er regelmæssig airtime minutter inkluderet i AT & T trådløse pakken som du abonnerer på. Som navnet antyder, kan du bruge dem ethvert tidspunkt af dagen eller om natten, så længe du har minutter tilbage på din plan. Hvis dine telefonopkald ender midt i et minut, runder AT & T tidspunktet op til næste minut til faktureringsformål. For eksempel, hvis din telefon opkald faktisk tager 13 minutter og 20 sekunder, finder AT & T længden af denne opfordring til at være 14 minutter når virksomheden sender du din regning.

Rollover minutter

AT & T kan du gemme ubrugte Anytime minutter fra en faktureringsperiode til næste. Sige du har en plan med 500 Anytime minutter pr. måned, og du kun bruger 400 minutter før måneden er slut. De resterende 100 når som helst minutter er rullet fra måned til måned, indtil du bruger dem, for op til 12 måneder. På den måde, hvis du overskrider din plan tildelt antal minutter, du kan bruge disse rollover minutter for at undgå overdosering gebyrer.

Aften & Weekend minutter

Hvis din plan funktioner ubegrænset nætter og weekender, påvirke taler i løbet af den tid periode AT & T definerer som "nat" eller "weekend" ikke din når som helst minutter på alle. Men hvis din plan omfatter en række nat og Weekend minutter, og du overskrider minutter, din plan vil bruge din når som helst minutter indtil du løber tør for dem. Efter dette punkt, vil du begynde at optjene overdosering gebyrer, hvis du stadig at foretage og modtage telefonopkald i løbet at faktureringsperiode.

Overvejelser

Ikke alle planer AT & T tilbyder omfatter Rollover minutter. Hvis din plan gør, vil det udtrykkeligt sige, at Rollover minutter er inkluderet. I juni 2011 er denne funktion tilgængelig på individuelle planer og familie pakker. Hvis du er en AT & T trådløse kunde, og er usikker på, hvilke funktioner er inkluderet i din plan, skal du konsultere din seneste faktureringsopgørelse detaljerede oplysninger. Du kan også logge ind på Margrethe & T hjemmeside for at se din aktuelle plan oplysninger, samt dine fakturerings- og skik historie.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com