Sådan kontrolleres servostyring

February 22

Det er af allerstørste betydning for med jævne mellemrum kontrollere et køretøjs servostyring system, som dette system er afgørende for sikker drift af køretøjet. Servostyring system udnytter specielt formuleret væske for at hydraulisk styretøjets kontrolsystem. Denne væske driver til presse styresystemet, hvorved den indsats, der kræves til Drej forhjulene når rattet er aktiveret, så godt som at smøre og cool styresystemet. Over tid, servostyring system mister sin effektivitet som systemets væske bryder ned. Servostyring system bør derfor regelmæssigt kontrolleres. Heldigvis, denne kontrol kan foretages af simpelthen inspicerende væske inden for systemet.

Instruktioner

• Aktivere køretøjets motor til at tillade servostyring væsken at cirkulere i hele servostyring system.

• Drej rattet for det ekstreme højre, derefter til det yderste venstre flere gange. Dermed vil tillade nogen luftbobler i styresystemet at flygte for at opnå en præcis aflæsning af servostyring væske niveau.

• Sluk motoren, derefter løfte hætten og opsige servostyring væske pumpe oliepinden.

• Kontrollere tilstanden af servostyring væske ved at bemærke nogen mørk misfarvning eller metal flager i væsken. Servostyring væske skal være enten en lys rosa farve eller en klar farve, afhængigt af den væske producent. Metal flager i væsken tyder på, at den bærende inde i pumpen skal udskiftes. Hvis væsken er misfarvet, skal væsken ændres. Hvis metal flager er til stede, skal pumpen enten repareres eller udskiftes.

• Bestemme niveauet væske i servostyring pumpen ved at læse de varemærker, der er placeret nederst på oliepinden. Maalepind har typisk en mark stemplet ind i deres spids, der hedder "hot" eller "fuld." Servostyring væske niveau bør være på denne mark.

• Indsætte en tragt i oliepinden røret, så hæld servostyring væske ind i pumpen via tragten, hvis væske er lavt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com