Hvordan virker en GPS-enhed

September 5

Hvordan virker en GPS-enhed

Oversigt

Hvordan virker en GPS-enhed

Identifikation

Global positioning system (GPS) er en teknologi, der anvender radiobølger, satellitter og forskellige typer af modtagere til at spore en bestemt placering. GPS enheder kommer i lommeformat håndholdte modeller, eller dem, der er designet til at fungere som et navigationssystem i en bil. Den oprindelige idé blev udviklet af USA 's militære som en satellit netværk for navigation.

En GPS-enhed fungerer ud af et netværk af 27 satellitter, der kredser om jorden, 24 timer i døgnet. Disse satellitter er sol-drevne maskiner, der bevæger sig i samordnet mønstre, således at mindst fire satellitter er tilgængelig fra enhver ét sted. Et klart udsyn til himlen er nødvendige for en GPS-enhed til at arbejde.

Funktion

GPS-enheder arbejde ud af radiobølger, der rejser mellem satellitterne. Disse bølger bruges af satellitterne til at bestemme enhedens nøjagtige placering. Selve enheden "opkald ud" til fire nærliggende satellitter, som er, hvordan de ved, for at begynde at spore. Satellitterne så arbejde for at finde enhed gennem en proces kaldet trilateration, som involverer satellitter arbejder sammen for at bestemme afstanden mellem enheden og hver satellit, og foretager beregninger derfra. Alt dette er opnået ved hjælp af radiobølger.

Afstand mellem enhederne er beregnet baseret på mængden af tid, det tager for satellitter signaler at nå modtageren. For at gøre dette, afreagere både modtageren og satellitterne synkroniseret, digital tid mønstre, der aktiverer en GPS-enhed til at tilnærme en nærliggende satellit placering. Afstand kan derefter beregnes baseret på hvor længe det tager satellitsignalet til at nå enheden.

Differentiel GPS

Som innovative som GPS-teknologi kan være, er det ikke uden sin fejl. Globale positionsbestemmelsessystemer stole på radiobølger at kunne rejse gennem atmosfæren uhindret, men jordens atmosfære kan faktisk langsom ned radiobølge hastigheder. Tilfældige hindringer som høje bygninger kan også forårsage problemer med hensyn til hvordan præcis kommunikation mellem en enhed og satellit vil være. Signal forsinkelser mellem de to enheder vil kaste retningsbestemt lejer, forårsager unøjagtige oplysninger videresendes til GPS-enheden.

Differentiel GPS er et system designet til at korrigere eventuelle fejl, der opstà ¥ r. Dette system bruger en ekstra jordbaserede station, der fungerer som mellemled mellem satelitsendingerne og lokale GPS enheder. Dette system virker, fordi jordstationer allerede kender deres egne steder, hvilket gør det lettere for dem at beregne signal forskelle kommer fra satellitter. Disse stationer, relæ, rettelser til GPS-enheder inden for området, der er udstyret til at modtage differential signaler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com