Specifikationer for en Suzuki TS90 Carb

July 8

Suzuki begyndte fremstiller motorcykler i 1952 og er medlem af den "Big Four" fra Japan. Suzuki er kendt for dens off-road bikes, street bikes og racercykler. Suzuki bikes har vundet world racing titler. Suzuki TS90 motorcykel blev introduceret i 1970 og indstillede produktionen i 1976.

Suzuki TS90

Suzuki TS90 anvendes en karburator snarere end brændstofindsprøjtning fordi brændstofindsprøjtning forårsaget throttling problemer. Det er også mere økonomisk til at bygge en motorcykel med en karburator. Karburatoren giver den rette blanding af brændstof og luft til at motoren kører korrekt. Ikke nok brændstof og motoren vil køre lean, ikke nok luft og motoren kører rige.

Karburator

TS90 karburator er en slange og en justerbar gashåndtag plade. Pladen kontrollerer strømmen af luft gennem røret. I røret er en venturi, eller en forsnævring af røret. Gennem venture, er en vakuum oprettet. Også er i venturiens et hul, hvor brændstoffet er indtegnet. TS90 karburator består af fem vigtigste måling kredsløb: choker kredsløb, vigtigste jet, nål jet og jet nål, gashåndtag ventil og pilot kredsløb. Kredsløbene er underlagt throttle position og ikke motorens omdrejningshastighed. Når gasspjældet åbnes, trækker det diaset til at tillade luft at strømme i. Nålen løfter den vigtigste jet for at give brændstof til at flyde i fra float skål. Måleren gashåndtaget dias bestemmer, hvor meget luft er tilladt at blande sig med luften. Dyserne bruges til at finjustere power output af motoren. Pilot jet styrer bunden tredje gashåndtaget åbning og den vigtigste jet styrer de øverste to tredjedele af gashåndtaget åbning. Karburator re-build kits er tilgængelige for Suzuki TS90. Sættet indeholder boliger og måling stang, jets, pakninger, fjedre og nål ventiler samt gummiringe og fiber skive.

Motor

Suzuki TS90 havde en længde på 74 inches, en bredde på 33 inches og en højde på 42 inches. TS90 havde en frihøjde på 7 inches og vejede 197. Det blev drevet af en luftkølet, 89 cc enkelt cylinder og roterende ventil motor. Motoren var 11 hestekræfter på 7.500 rpm og havde en maksimal hastighed på 65-70 mph.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com