GM 3100 drejningsmoment specifikationer

October 31

3100 eller 3.1-liters motoren er medlem af GM'S 60-graders V-6 motorfamilie. En fabrikant angiver specifikationer for dets komponenter, herunder drejningsmoment specifikationer, som er udtrykt i pund-fødder (lb-ft). For at sikre motorens stabilitet, skal motoren bolte tilspændes eller boltet til en bestemt vægt specifikation ifølge producentens retningslinjer.

Motorblokken

Bolten tilsluttes motorblokken skruer til 37 lb-ft af drejningsmoment til krumtapakslen. Bolten forbinder topstykke til motoren blokere skruer til 33 lb-ft af drejningsmoment. De stak-plade-til-motor-blok bolt skruer til 11 lb-ft af drejningsmoment.

Krumtap

Plejlstang til krumtapakslen bolt skruer til 15 lb-ft af drejningsmoment. Svinghjul og krumtapaksel lægger sammen med 61 lb-ft af drejningsmoment. Vibration dæmper-hub forbinder til krumtapakslen med 76 lb-ft af drejningsmoment.

Andre specifikationer

For at forhindre lækager, skrue bolten tilslutning bundproppen til bundkar til 18 lb-ft. Motor mount skruer til transaxle og krop på 35 lb-ft af drejningsmoment. Udstødningsrøret bolte til udstødningsmanifold på 19 lb-ft af drejningsmoment.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com