F150 Transmission problemer

July 28

F150 Transmission problemer

Automatgear problemer på Ford F150s kan skyldes fem hovedårsager. Disse årsager omfatter dårlig motorydelse, hydrauliske problemer, forkert justeringer, mekaniske fejlfunktioner og computerfejl. Som med enhver reparation, er det bedst at begynde med de enkleste løsning først.

Hydraulik

Kontrollere niveauet af transmission væske ved hjælp af oliepinden. Niveauet bør kun kontrolleres, når væsken er varm; væsken er generelt betragtes som varm, efter at køretøjet har været drevet 20 miles. Over fyldt og under-fyldt betingelser kan forårsage transmission problemer

Edb-fejl

Siden 1988 har F150s haft en elektronisk motor kontrol (EØF) system, der fodrer data til en bordcomputer. Computeren instruerer transmissionen når at flytte. Hvis computeren eller en del af sit signal netværk mislykkes, kan overførsel skifte hårdt eller ikke flytte på det rigtige tidspunkt.

Motorens ydeevne

Tjek motorens tomgangshastighed og generelle ydeevne. Hvis motoren ikke kører korrekt, du har brug at løse eventuelle problemer, før du genoptager transmission diagnostik. Der er flere sensorer knyttet til den motor, der feed data til bordcomputeren; misinformation fra disse sensorer kan forårsage problemer, der synes at være transmission-relaterede.

Justeringer

Eksternt, er de eneste justeringer, der er muligt for den hjemme mekaniker at skifte kobling. Ældre modeller (pre-1991) har et skift stangen, der forbinder til bellcrank. Stangen kan afbrydes på rammen og pried ud af manuel kontrol løftestang for tilpasning eller erstatning. Nyere modeller bruger et skift kabel; justere spændingen på dette kabel er kritisk og kræver to personer.

Mekanisk svigt

Hvis der er ingen let plettet problemer, så er fejl formentlig på grund af en mekanisk svigt. Mekaniske fejl kan variere fra en slidt gear, der forårsager glider til en brudt band, der forhindrer driveren fra i bakgear. På grund af deres kompleksitet, bør mekaniske problemer henvises til en uddannet mekaniker til at løse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com