Sådan foretages fejlfinding af en 2000 Malibu motorens kølevæske lys

October 26

2000 Chevy Malibu er udstyret med en motor kølevæske niveau monitor, der lyser op en advarselslampe når kølevæske niveau i radiatoren får lav. Et fælles problem med dette system er en uanvendelig lys, eller et lys, der ikke går ud, selv om plan er korrigeret. Denne enkle float type sensor kan være let at fejlfinde. Fælles værktøjer til elektriske system diagnose er nødvendig, men den gennemsnitlige hjemme mekaniker kan diagnosticere dette problem på blot et par minutter.

Instruktioner

• Fjern køleren hætten. Check og toppen af væskeniveau i køleren. Tillad motoren køle af inden du fjerner radiator kasket for at undgå alvorlige forbrændinger fra varm motorens kølevæske.

• Drej tændingsnøglen til positionen Kør og tryk på radiator i nærheden af kølervæske levelsensoren beliggende på passager side radiator tank. Kontrollere lys på instrumentbrættet. Hvis lyset er nu slukket, sensoren er stikning og behov for udskiftning. Manglende forebyggende vedligeholdelse til kølesystemet kan forårsage oprustning på sensoren.

• Unplug den elektriske stik på kølevæsken sensor. Kontrollere lyset på stregen igen. Hvis lyset er nu slukket, sensoren er kortsluttet og trænger til udskiftning. Hvis lyset forbliver, er spore ledninger fra sensoren til dash at finde kort for at jorden der årsag til problemet. Hvis ikke er fundet nogen beskadiget ledninger eller kort, erstatte instrument klyngen. Dette er sjældne, men lejlighedsvis instrument klyngen vil være kilde til kort, der giver lys til at bo.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com