Hvordan man kan ændre på lygten i en 1996 Chevy Astro Van

January 1

Hvordan man kan ændre på lygten i en 1996 Chevy Astro Van

Forlygte enheder af 1996 Chevy Astro van kan skal udskiftes på grund af slid eller eventuelle skader. Når en forlygte skal udskiftes, er det bydende nødvendigt at gøre så straks for at undgå manglende synlighed under kørsel i mørke timer eller dårlige vejrforhold. Gør det kan resultere i en ulykke eller en trafikforseelse. Udskiftning forlygte enheder kan købes på lokale auto del butikker, og udskiftning tager ingen forkundskaber bil.

Instruktioner

• Tillad Astro køle for tyve minutter i "parken" før du begynder enhver form for arbejde under kølerhjelmen at forhindre potentielle forbrændinger.

• Åbne kølerhjelmen af bilen og Find lygten skal udskiftes. Bemærk bandet sikring forlygte på plads. Fjern skruerne beliggende på metal-band med et fladt hoved skruetrækker. Fjerne bandet ved at skubbe det ud af lampen.

• Fjern på lygten ved at trække det ud af stikkontakten. Afbryd el-stik på bagsiden af lyset ved at trække det og læg til side. Kassér den brudt, udbrændt lys enhed pr. din county forordninger; glasset kan genbruges.

• Placere udskiftning forlygte i stikkontakten og Tilslut den elektriske stik til den nye lys enhed ved at sætte det i en passende stikkontakt på bagsiden af enheden.

• Sikre forlygterandens enhed ved at installere den metal band tilbage på plads og sikre hver skrue. Gentag disse trin for den modsatte forlygterandens enhed, hvis nødvendigt. Luk hætten af Astro.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com