Hvordan slette en Blackberry?

September 1

Hvordan slette en Blackberry?

Brombær er særdeles populære i erhvervslivet på grund af deres forskellige kommunikationsfunktioner, der omfatter en kalender, sociale netværksprogrammer, beskeder og e-mails. Din BlackBerry kan gemme filer og programmer fra computeren; men hvis du ikke længere ved hjælp af din BlackBerry og planlægger at enten give det til en anden eller sælge den, slette alle aktuelt gemte data for at beskytte dine personlige oplysninger. Slette din BlackBerry telefon ved hjælp af to enkle metoder.

Instruktioner

Application Loader værktøj

• Tilslut BlackBerry telefonen til en computer med USB-kablet, der fulgte med telefonen og starte programmet BlackBerry Desktop Manager. Hvis du ikke har programmet, downloade og installere det (Se ressourcer).

• Skriv din BlackBerry adgangskode, hvis Manager programmet beder dig om. Dobbeltklik på "Application Loader" i Desktop Manager og klik på "Næste". Skriv din BlackBerry adgangskode i sektionen "Device Password valgmulighed", klik på "Næste", og klik på "Næste" igen.

• Klik på "Avancerede indstillinger" i "Fuldfører the Application Loader guiden" og vælge "Slet alle Application Data"-afkrydsningsfeltet. Klik på "Næste". Vælg indstillingen "gør ikke automatisk sikkerhedskopiere og gendanne enheden Application Data under lastningen," Klik på "Næste" og klik på "Udfør". Alle data er slettet fra din BlackBerry telefon.

Tørre håndholdt værktøj

• Tænd din BlackBerry telefon og vælg "Indstillinger". Vælg "Sikkerhedsindstillinger" og derefter "Generelle indstillinger".

• Tryk på tasten "Menu", Vælg "Wipe håndholdte enhed og klik"Fortsæt". Skriv "blackberry" (uden anførselstegn).

• Lukke muligheder skærmen for at fuldføre processen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com