Hvordan føjer jeg en MP3-afspiller til en stor mund Billy bas?

December 23

Den store mund Billy bas, en nyhed væg plaque, leger sangen "Tag mig til floden" eller "ikke bekymre dig, være glad." Hvis du ønsker at opgradere enhedens repertoire, kan du installere en modificeret microcontroller til PCB board af den store mund Billy bas. Denne microcontroller bestyrelsen fungerer som en MP3-afspiller, så du kan vælge og afspille sange. Vedhæfter denne ændring kræver en vis viden i lodning og elektroniske enheder.

Instruktioner

• Vend den store mund bas og fjerne bagsiden af pladen. Find PCB kontrol bord og finde de grønne og brune bestyrelser tilknyttet. Disse dele indeholder sang og kontrol af plak.

• Unsolder forbindelser mellem de grønne bord, der indeholder sangene, og resten af PCB board. Fjern det grønne stik. Unsolder forbindelser mellem brun bestyrelsen, der indeholder sangene, og resten af PCB board. Fjern den brune stik.

• Vedhæfte microcontroller til din computer via dens USB-kabel. Dobbeltklik på ikonet for den registeransvarlige at åbne den. Installere MP3-afspiller til mikrokontroller. Trække og slippe MP3 afspiller software på ikonet for registeransvarlige. Tilføje MP3 filer til controlleren ved at trække og slippe dem på ikonet for microcontroller. Højreklik på ikonet for mikrokontroller og rul ned til "Eject."

• Fjern mikrokontroller fra computeren ved at fjerne USB-kablet.

• Lodde den micro controller til PCB board ved at knytte stikkene til micro-controller.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com