Hvordan du ændrer 2.2L Chevy injektorer

March 18

Brændstofindsprøjtningsenheder på en 2,2 L Chevy er monteret på et brændstof jernbane. Et brændstof jernbane er blot en metal, præfabrikerede brændstof linje; skinnen har blænder over hver indtagelse runner og en tilsvarende åbning i indtag. Hver injektor er monteret i brændstof jernbane og tilsvarende blænde i manifold, effektivt sandwiching det på plads, når brændstof jernbane er boltet til manifolden. Denne placering metode er designet til at give et brændstof injektor til hver cylinder til lige brændstof distribution.

Instruktioner

• Fjerne luft kanalsystem fra fender godt til gasspjæld organ, med den fælles skruetrækker til at løsne klemmerne. Fjern hætten på brændstof Schraeder ventil, placeret på brændstof jernbane. Hold en klud over ventilen og tryk ventil kernen til at frigive brændstoftryk. Meget lidt brændstof vil flygte; men ved at holde en klud over ventilen, brændstof kan indfanges.

• Afbryde de elektriske stik på alle brændstofindsprøjtningsenheder ved at knibe i bunden af hver af stikkene og trække dem ud. Fjern de bolte, der sikker brændstof jernbane til indsugningsmanifold, ved hjælp af en 10 mm stik. Brændstof jernbane sidder på toppen af brændstofindsprøjtningsenheder. Bemærk, at brændstof jernbane har to brændstofledninger knyttet. Brændstof linje, der er forbundet direkte til skinnen er feeder-linje; anden linjen er forbundet med brændstof trykregulator. Dette er returslangen, og dens funktion er at tillade den overskydende brændstof til at vende tilbage til brændstoftanken under enhver overtryk tilstand. Disse slanger er efterladt på stedet, da der ikke er tilstrækkeligt slæk i dem til at løfte brændstof jernbane og injektorer høj nok til at blive serviceret.

• Placer skruetrækker mellem brændstofindsprøjtningsenheder og forsigtigt lirke op på brændstof jernbane. Det bør ikke tage nogen indsats for at fjerne injektorer fra manifolden. Lirke brændstof skinnen op lige nok til at fjerne alle injektorer fra deres huller i indsugningsmanifolden.

• Trække injektorer fra brændstof jernbane. En O-ring, placeret på toppen af injektor, er de eneste komponenter, der holder dem på plads.

• Installere en ny O-ring på toppen og bunden af de nye brændstofindsprøjtningsenheder. Påfør en lille mængde af olie for at gøre dem lettere at installere. Tryk på de nye injektorer til brændstof jernbane.

• Sænke injektorer og omhyggeligt justeres hver injektor med dens tilsvarende hul i indsugningsmanifolden. Placere en hånd på toppen af brændstof jernbane og tryk forsigtigt ned, mens kontrollere justeringen på alle injektorer for at sikre hver enkelt går ind i hullet korrekt. På samme tid, Sørg for, at den elektriske stik vender i den rigtige retning; Hvis ikke, rotere som krævet.

• Tryk på brændstof skinnen ned når du er tilfreds med injektor justeringen. Tryk på ned, indtil alle injektorer "pop" i deres position i manifolden.

• Installer de bolte, der sikre brændstof jernbane og stramme uden over stramme dem. De er installeret i en plastik manifold, så de ikke bør være overtightened. Tilslut de elektriske stik og vedhæfte luftkanaler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com