Hvordan du konfigurerer virtuelle hukommelse på Flash-drev

January 13

Hvordan du konfigurerer virtuelle hukommelse på Flash-drev

Alle Windows-baserede computere benytter "virtuel hukommelse"--plads på harddisken, øger fysisk RAM, når et stort antal programmer kører. Fra og med Windows Vista er en ny type af virtuelle hukommelse var tilføjet: ReadyBoost. Når en hurtig flash-drev er indsat i computeren, kan Windows bruge den tomme plads på flash-drevet til yderligere øge den virtuelle hukommelse i systemet, bringe yderligere præstationer fordele på grund af den overlegne ydeevne, flash-drev har over harddiske når du udfører tilfældig læse og skrive operationer. I denne artikel beskrives metoden til at aktivere virtuel hukommelse på en flash-enhed i Windows Vista og 7.

Instruktioner

Konfiguration af ReadyBoost oven på en Opblussen Drive

1 Indsæt flash-drevet i computeren.

2 Klik på "Start" og derefter "Computer".

3 Højreklik på flash-drevet, og klik på "Egenskaber."

4 Klik på fanen "ReadyBoost".

5 Klik på den radio knap mærket "Brug denne enhed." Brug skyderen eller tekstboksen i bunden af vinduet til at justere mængden af plads anvendte af ReadyBoost. Brug det beløb, der er foreslået af Windows som udgangspunkt. Klik på "OK" for at aktivere ReadyBoost. Windows vil begynde at bruge flash-drev for virtuelle hukommelsesplads straks.

Hvis du ikke har mulighed for at aktivere ReadyBoost på flash-drevet, det betyder at drevet blev testet af Windows og fundet for at være for langsomme til at blive brugt til at forbedre ydeevnen, hvis din computer. Hvis du vil aktivere ReadyBoost alligevel, skal du klikke på afkrydsningsfeltet for at få Windows stoppe teste hastigheden på drevet, og klik på "OK". Udfør trin i sektion 2 i denne artikel og derefter vende tilbage til dette trin.

Ved hjælp af ReadyBoost på en langsommere Flash Drive

6 Slå Windows-logoet og "R" taster på tastaturet samtidig til at opdrage "Kør" dialogboksen. Skrive "regedit" i boksen og slå "Enter".

7 Bruge mappestrukturen på venstre side af vinduet til at navigere til "HKEY_LOCAL_MACHINE," "SOFTWARE", "Microsoft", "Windows NT," "CurrentVersion" og "EMDMgmt." Når du klikker på trekanten ud for "EMDMgmt", vil du se en lang liste over mapper med komplicerede navne.

8 Find den mappe, der repræsenterer din flash-drev og klikke på den. I de fleste tilfælde, vil navnet på mappen indeholder navnet på det drev producent.

9 Dobbeltklik på nøglen benævnt "Enhedsstatus" på højre side af skærmen. Ændre værdien til "2" og klik på "OK".

10 Dobbeltklik på nøglen mærket "ReadSpeedKBs." Ændre værdien til "1000" og klik på "OK".

11 Dobbeltklik på nøglen mærket "WriteSpeedKBs." Ændre værdien til "1000" og klik på "OK".

12 Luk Registreringseditor. Afbryde og reconnect den opblussen drive. Du skulle nu kunne aktivere ReadyBoost på enheden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com