Sådan foretages fejlfinding af LCD TV forbindelser til en bærbar computer

November 22

Sådan foretages fejlfinding af LCD TV forbindelser til en bærbar computer

En laptop er bekvemt for at få nogle arbejde på farten, men laver præsentationer eller bare vise familie billeder til en gruppe af mennesker kan være en besværet på den lille skærm. Tilslutning din bærbare computer til en LCD-TV giver dig mulighed at se indhold såsom filmklip eller billeder på en stor skærm uden behov for en ekstra computerskærm. Hvis der opstår fejl efter tilslutning din bærbare computer, der er et par ting, du kan foretage fejlfinding af.

Instruktioner

1 Tjek din laptop manual for at se hvilken slags TV-out-forbindelse det har. For eksempel, hvis det har en "S-Video" port du skal bruge en "S-Video" kabel tilsluttes dit LCD-TV. Din laptop manual vil have en fuld gennemgang af alle de tilgængelige porte.

2 Tilslut din bærbare computer ved hjælp af en "VGA" eller "DVI" kablet hvis det har støtte til disse, da det vil give bedre billedkvalitet på dit LCD-TV.

3 Installere de seneste skærmdrivere for din laptop grafik card for at mindske risikoen for uoverensstemmelser eller fejl. Du vil finde driverne på producentens hjemmeside som anført i vejledningen til laptop.

4 Højreklik på computerens skrivebord og vælg "Skærmopløsning" i pop-up-menuen. Ændre opløsningen til en, der matcher den native opløsning på dit LCD-TV. Denne information vil blive i din TV-manual. Gøre dette vil reducere forvrængning på TV-skærmen, men Bjørn i mind dig vil savn en kraftfulde laptop hvis du indstille opløsningen til high definition.

5 Aktivere TV-udgang på din bærbare computer ved at holde "FN" (funktion)-tasten nede og trykke på den passende nøgle. Det er ofte en af "F1" til "F12" nøgler og markeret med en lille skærmikon. Tjek er din laptop manual til at bestemme, hvilke nøglen det på din bestemt system. Alternativt, Vælg "Opret forbindelse til projektor eller andre eksterne skærm" i din Windows-skærmindstillingerne.

6 Brug din TV remote til at indstille den passende video input fra den bærbare computer, ellers intet billede vises. For eksempel, hvis du opretter forbindelse ved hjælp af en "VGA" kabel, tryk på "VGA" knappen på fjernbetjeningen. Cyklus gennem alle de tilgængelige indstillinger, indtil du får et billede, hvis du ikke er sikker på, hvilken forbindelse du bruger.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke opretter forbindelse via et HDMI-kabel, skal du ikke lyden kommer igennem dit TV når der afspilles lyd fra den bærbare computer. Til dette skal du tilslutte den bærbare computer til Fjernsynet med et kabel, der løber fra din stik til høretelefon til audio-indgange på TV. Det betyder ene ende har en standard 3,5 mm stik og anden enden RCA. Denne type af konverter er tilgængelig på alle gode elektroniske butikker.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com