Hvordan man programmerer en Zenith universalfjernbetjening med manuel søgning

May 31

Hvordan man programmerer en Zenith universalfjernbetjening med manuel søgning

Den hurtigste måde at programmere en Zenith universal fjernbetjening til at styre en bestemt lyd/video enheden, er at programmere fjernbetjeningen ved direkte indtastning af tre-cifret fjernbetjening koden Zenith tildeler til enhedens mærke. Disse koder er offentliggjort i den brugervejledning, der kommer med Zenith remote. Hvis du ikke kender koden fjernbetjening tildeles en enhed brand, kan du manuelt program Zenit fjernbetjening til at styre enheden ved hjælp af metoden "kodesøgning".

Instruktioner

Zenith Universal fjernbetjeninger med "Code Search" knappen

• Manuelt Tænd enheden du ønsker at programmere Zenit fjernbetjening til at styre. Hvis du ønsker for at programmere Zenith universel fjernbetjening til at styre et TV-apparat, skal du trykke på "Power" knappen på TV'et for at tænde den.

• Tryk og hold knappen "kodesøgning", beliggende på øverste venstre af Zenit remote. Slip knappen når indikatoren, den lille førte lys placeret i øverste venstre hjørne af fjernbetjeningen, tændes.

• Tryk på tasten passende mode for audio/video enheden du ønsker at programmere Zenith fjernbetjening til at styre. Tilstand keys er rækken af knapper er placeret på toppen af den sen mærket "TV," "VCR," "CBL" (forkortelse for kabel) og "AUX." Tryk på tasten "AUX" mode, hvis du ønsker for at programmere Zenith universel fjernbetjening til at styre en DVD-afspiller, audiomodtageren eller enhver anden enhed, som ikke falder ind under andre tilstand vigtige kategorier. Indikatoren skal blinke og forbliver tændt, efter mode-knappen er trykket.

• Formålet med Zenith remote på den enhed, du programmering fjernbetjening til at styre. Langsomt og hele tiden skal du trykke på fjernbetjeningens "Power" knappen, indtil enheden slukker. Hver gang der trykkes på "Power" knappen, fjernbetjeningen forsøger ved hjælp af en anden kode fra sin kode bibliotek til at slukke enheden. Når enheden slukket, betyder det, at fjernbetjeningen er midlertidigt programmeret med den rigtige kode til at kontrollere denne enhed.

• Tryk på "Mute" på Zenit remote til at låse i den aktuelle kode.

Zenith Universal fjernbetjeninger uden "Code Search" knappen

• Manuelt Tænd enheden du ønsker at programmere Zenit fjernbetjening til at styre.

• Tryk på og hold tasten passende mode for audio/video enheden du ønsker at programmere Zenith fjernbetjening til at styre. Tilstand keys er rækken af knapper i toppen af den sen mærket "TV," "VCR," "CBL" (forkortelse for kabel) og "AUX." Slip knappen når indikatoren, den lille førte lys placeret i øverste venstre hjørne af fjernbetjeningen, tændes.

• Tryk på "Power" knappen på Zenit remote.

• Formålet med Zenith remote på den enhed, du programmering fjernbetjening til at styre. Langsomt og konstant tryk på fjernbetjeningens "Kanal op/ned" for at gennemløbe de koder, der er gemt i den sen kode søgning bibliotek. Hver gang der trykkes på knappen, fjernbetjeningen forsøger ved hjælp af en anden kode fra sin kode bibliotek til at slukke enheden. Når enheden slukket, betyder det, at fjernbetjeningen er midlertidigt programmeret med den rigtige kode til at styre enheden.

• Tryk på "Mute" på Zenit remote til at låse i den aktuelle kode.

Tips & advarsler

  • Du skal muligvis trykke på knappen "Magt" eller "Channel up/down" op til 300 gange før du finde den rigtige kode til en bestemt enhed.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com