Sådan laver du din V-Rod Display Gear Position

August 14

De fleste motorcyklister vide hvilke redskaber, de er i ved at begribe hastigheden og omdrejninger i minuttet af deres motorer af dens tone og loudness. Så hvis du går 45 mph, og din motor er så højt, som det normalt bliver, du er sandsynligvis i først af V-Rods seks gear. Nogle mennesker har problemer med at opfatte dette, så de afhænger af et "gear indikator", der virker med alle motorcykler, som Harley-Davidson V-Rod. Disse indikatorer har elektronisk i stedet for mekanisk, hastighedsmålere. Flere selskaber gøre disse indikatorer.

Instruktioner

• Identificere tænding, neutral switch, hastighedssignal, omdrejningstæller adapter og jorden wire på din V-Rod ved hjælp af service manualen for din modelår V-Rod. Jorden ledninger er altid sort.

• Tillægge din styret på en placering, der er let for dig at se gear indikator. Normalt Vedhæft gear indikatorer til barer med en skrue, der er inkluderet med gear indikator. Spænd skruen med en skruetrækker, unbrakonøgle eller Torx nøgle, afhængigt af din gear indikator.

• Løft højre side af din plads til at afsløre V-Rod ledninger. De fleste komponenter af denne ledninger fastgøres sammen. Hvordan du installerer gear indikator i dine ledninger kan variere afhængigt af din gear indikator og vil blive forklaret i den vejledning, der kommer med den.

• Afsløre, om nødvendigt, de fem ledninger, der er rød, brun, hvid, grøn og sort på de mest populære gear indikatorer, der fører fra din gear indikator til de tilsvarende afsnit i dine ledninger. Nogle gear indikatorer kan komme med ledninger isoleret af en enkelt rør eller wrap. Nogle gear indikatorer kan komme med løse ledninger. Udsætte ledninger isoleret i et enkelt kabel af klipning omsluttende isolering med side-cut tænger.

• Rute bag ledning til din bageste tændspolen og tilslut ledningen til spole bruger hardwaren inkluderet med eller anbefalet af producenten af din gear indikator.

• Sæt hvid gear indikator wire, på de fleste V-stænger, i trekantede hastighed sensor stikket i ledninger lige over den bageste cylinder.

• Sæt de sorte, grønne og sorte ledninger i de tilsvarende stik bag speedometeret og instrument lys knyttet til styret. Wire farver kan variere alt efter mærket af gear indikator du køb og modelår af din V-Rod.

• Isolere disse ledninger med tape eller varme krympe slangen overensstemmelse med anbefalingerne fra producenten af din gear indikator. Seal varme krympe slangen til ledninger med en varmepistol.

• Programmet gear indikator efter dennes instrukser. I de fleste tilfælde er dette så simpelt som at starte motorcyklen i frigear og ridning V-Rod mens udgifterne omkring 25 sekunder i hvert gear.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com