Sådan Brug Video Chat baggrunde i iChat

April 23

Med den nyeste version af Apples iChat software, kan Mac-brugere krydre deres video samtaler ved at tilføje specielle effekter eller placere sig foran forskellige baggrunde. Alle effekter og baggrunde fra Apples PhotoBooth ansøgning er tilgængelige til brug i videochat via iChat. Denne artikel forklarer, hvordan man bruger en effekt eller baggrund i en videochat og endda hvordan du opretter dit eget baggrundsbillede.

Instruktioner

1 Åbn iChat-programmet ved at klikke på ikonet i docken.

2 Klik på en af dine kontakter, der har video chat kapaciteter. Kammerater, der kan video chat har en grøn video kameraikon ved siden af deres skærmnavne.

3 Gå til "Venner" i den øverste menubjælke og vælge "Inviter til videochat."

4 Når din ven accepterer en invitation til videochat, skal du klikke på knappen "Effekter" i nederste højre hjørne af chatvinduet.

5 Vælg effekter eller baggrunde fra pop-up-vinduet, som omfatter fire sider af muligheder. Klik på højre pil i bunden af vinduet for at udforske alle effekterne.

6 I den fjerde side i vinduet er der flere tomme kasser i stedet for effekter. Træk et billede fra dit skrivebord i en af kasserne, og det vil skabe en ny baggrund for dig at bruge.

Tips & advarsler

  • For effekter med bevægelige baggrunde, skal du flytte ud af kameraets opfattelse, således at kameraet kan tilpasse sig miljøet.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com