Sådan foretages fejlfinding af fokusringen af en linse

February 23

Sådan foretages fejlfinding af fokusringen af en linse

Der er en ikke en masse ydre bevægelige dele på dagens digitale enkelt linse refleks kamera objektiver. Før fremkomsten af autofokus objektiver fokuserede kameralinsen af fotografen, der drejes en ydre ring, som flyttede glaselementer inde i objektivet. Højere ende og professionel auto fokus objektiver har stadig fokus ringene giver fotografen mulighed for at bruge automatisk eller manuel fokus. Hvis linsen holder fokus er der et par ting du kan gøre for at foretage fejlfinding af fokusringen.

Instruktioner

• Se efter tegn på skader eller indvirkning. Hvis du opdager din linse ikke fokuserer, før du forsøger at dreje fokus ring eller kraft hvis den sidder fast, inspicere ringen og ydersiden af linsen tønde.

• Omhyggeligt Drej fokusringen og lytte til enhver gnide støj og se hvis roterende linsen har den samme fornemmelse som før. Hvis ikke dette er en god indikation af at noget påvirker den fokusere mekanisme.

• Se i det lille vindue af linsen, og se, hvis de tal, der måler afstanden vender i samme takt som fokusringen.

• Check "AF/MF" skifte på linsen og sørg for at det er skiftet til "MF." Denne parameter er auto-fokus/manuel fokus vælgerkontakten og hvis det stadig i "AF" mode, fokusering ikke ring kan arbejde på nogle objektiver.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com