Forhjulsophæng Installation på en Mustang II

November 10

Mustang II suspensioner kan sammenlignes med Chevy små-blok eller Ford 9" påkørsel bagfra i bil verden; hård, tid testet og universelle. Disse suspensioner muligvis ikke den mest avancerede design på planeten, men det er måske deres meget enkelhed, der gør dem så populære. En række virksomheder gøre Mustang II-baserede suspensioner for næsten enhver bil, herunder naturligvis Mustang II (1973-1978) selv.

Komponenter

En del af den M2 suspension popularitet hviler på, at det kan installeres som en selvstændig enhed, og ikke stole på eksterne dele at montere fjedre eller chok. De fleste suspension kits kommer med en ny kardanleddet, øvre suspension mount "hatte," øvre og lavere kontrol arme, spankulere stang parentes, styretøj knoer, montering hul skabelon og (teoretisk) alle bolte og møtrikker forpligtet til at sætte alt sammen.

Stripning og Prep

Fordi motoren mounts tværs-medlem, du nødt til at fjerne det først. Fjerne alle de gamle suspension komponenter og deres tilhørende beslag og kaste dem på lossepladsen. Før du fjerner den gamle kardanleddet, svejse en længde af tyk 4-tommer C-kanal på forsiden af din ramme horn til at fungere som en midlertidig tværs-medlem. Mark placeringen af din radiator core støtte før du fjerner den. Køretøjer, der har C-kanal rammer skal den åbne del "boxed" til mindst 4 inches på hver side af, hvor det nye tværs-medlem vil gå, men du kan samt rubrik hele rammen, mens du er på det.

Ejere af Mustang IIs kan bruge den oprindelige kardanleddet, og behøver ikke at fjerne motoren. Men nye cross-medlemmer er lysere, stivere og bedre, så overveje at udskifte det alligevel.

Fabrikation og tværs-medlem

Brug skabelonen med din kit for at finde huller du bliver nødt til at bore. Dette trin er afgørende; forskydning af skabelonen vil resultere i et skævt suspension, så tag din tid når fastspænding det og centrum-stansning dine huller. Følg anvisningerne, der følger med din kit. Forskellige rammer og suspension leverandører vil kræve forskellige montering steder.

Gør det samme med foråret "hatte" på toppen af rammen. Når alt er boltet sammen, du kunne forlade det på den måde, men et par punktsvejsninger ville være nyttigt.

Forsamling

Montere den styretøjets boks forsamling på tværs-medlem, og fed din kontrolgrupperne til mounts. Installere stød, fjedre, svaje bar og styretøj knoer ifølge din kit anvisninger. Du kan ikke bruge for meget fedt på suspension komponenter, så du skal ikke være nærig.

Vent, indtil du får motoren installeret for at sammenkæde ratstammen boksen. Du kan omdirigere den afhængigt af din oprindelige styretøjets konfiguration og overskrifterne brugt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com