Hvad Program kan jeg bruge til at lave slørede billeder?

January 29

Hvad Program kan jeg bruge til at lave slørede billeder?

Slørede billeder kan ofte reddes ved hjælp af slibning værktøjer til rådighed i almindeligt brug billedredigeringsprogrammer, men programmer dedikeret til fastsættelse af blur tilbud mere præcis slibning indstillinger samt andre redigeringsfunktioner. Tilgængelige via online foto-redaktion sider samt som freeware og for køb form, fotoarbejde skarphed programmer alene eller sammen med eksisterende billedredigeringsprogrammer at reducere sløring og fjerne digital støj.

Problemet med slør

Fotografiske blur kommer fra en række kilder, såsom kamerarystelser, et emne bevægelse, fokusering og selv dårlig belysning. Standard billedredigeringsprogram omfatter typisk en række skarphed værktøjer som skarpere og Uskarp maske, som tillader brugernes hen til lave mild til moderat blur på hele billeder eller udvalgte dele. Men disse værktøjer anvendes på højt niveau kan forårsage digital støj, korn og pixelering i skærpet områder, og de kan muligvis ikke fjerne mere alvorlige blur.

Focus Magic

Focus Magic er en dedikeret blur fjernelse program, som reparerer moderat til svær fokus og motion blur, og også øger opløsning. Tilgængelig som en Photoshop plug-in for Mac OSX eller som en tilføjelse til Windows 95 og senere, Focus Magic kan downloades gratis prøveversion, eller købt direkte for omkring $45 USD.

UnShake

UnShake tillader brugernes hen til lave en række blur problemer ved hjælp af skyderne til finjustering den skarphed og kontrast effekter. En Java-baseret stand-alone program, UnShake er kompatibel med både Macintosh og Windows, og kan downloades gratis til privat brug fra udviklerens hjemmeside. UnShake omfatter også ekstra fotoredigering værktøjer til en hurtigere arbejdsgang.

Online foto redaktører

En række fotoredigering hjemmesider tilbud blur reparation værktøjer. I stedet for at købe og downloade ny software, uploade brugerne billeder til webstedet til redigering og deling. Med en gratis konto tilgængelig give sites som Pixenate, Phixr og Picnik brugere adgang til grundlæggende billede redigeringsværktøjer samt program-specifikke indstillinger for fastsættelse af mild til moderat blur fra en række kilder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com