Sådan fungerer Kenwood TS120S

December 12

Kenwood TS-120S er en skinke radio enhed, der bruges af hobbyfolk til rekreative formål. Mens TS-120S er helt sikkert i stand til professionel brug, er det mest almindeligt anvendt af enkeltpersoner, der opererer uden for enhver kommerciel eller regeringen enhed. Opererer TS-120S for at tune en frekvens og sende og modtage meddelelser er let at gøre og vil kræve radio til at blive hooked til en kilde, senderen og power.

Instruktioner

• Flip power-kontakten til "ON" til magten op transceiver. Forstå "AF Gain" kontrolknappen og flytte den mod uret, indtil du begynder at høre nogle svage højttaler støj.

• Forstå "RF Gain" kontrolknappen og dreje det i urets retning, indtil knop er peget på den maksimale indstillingsværdien. Dette vil bidrage til at minimere statisk støj som transceiver modtager radiosignaler.

• Flip parameteren "Mode" til enten "LSB" eller "USB", sæt "Meter" Skift til "Må"

• Flip parameteren "Standby" til "Send" og begynder at tale ind i mikrofonen til at overføre fra radioen. Som nødvendigt, justere "Mic Gain"-knappen for at forbedre lydkvaliteten. TS-120S vil nu automatisk gå ind stemme drives afsendelse eller VOX, mode, som sender automatisk når radioen fornemmer at du taler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com