Hvordan HHO virker

June 2

Elektrolyse

HHO refererer til processen med at opdele brintatomer fra vandmolekyler for at injicere brint brændstof til gas af biler til at øge gas kilometertal. Metoden udnytter en enhed kaldet en brint generator eller brint booster, der opdeler brintatomer fra vandmolekyler gennem processen med elektrolyse. Elektrolyse er et begreb, der beskriver stimulering af ellers ikke-spontane reaktioner af elektricitet. Når brinten er blevet adskilt fra vandmolekyler, vil det boble op til toppen af HHO celle hvor gassen vil blive væltet ind i motoren at øge forbrænding af brændstoffet. Selv om stigningen i ydeevne synes at variere baseret på hvilken kilde, du læser, det ser ud til at brændstof effektivitet stigning kan variere fra 15 til 100 procent. Efter alt, blev den første forbrændingsmotor bruges i en bil drevet af brint og ilt.

Cellen

En HHO celle er typisk en kvart mellemstore container placeret et sted under kølerhjelmen af køretøjet. Containeren er fyldt med destilleret vand og en lille mængde bagepulver eller nogle andre opløsningsmidler. Bagepulver fungerer som en katalysator for ionisering. Inden for cellen er en række metalplader Stablet. 12 volt strøm er rettet ind i cellen fra bilens batteri af et kredsløb tændingskontakten er tilsluttet. Nuværende skaber et vakuum i cellen og passerer gennem pladerne forårsager dem til at tage på positive eller negative ladninger. Dette får dem til at fungere som elektroder. Elektroderne tiltrække oppositely ladede partikler resulterer i tiltrækning af accessoriske elektroner, der er negativt ladede, og negativt ladede atomer til én elektrode, og de ladede positivt til den anden. Dette forårsager hydrogen og oxygen molekylerne af vand til at opdele og danner sammensatte Hydroxy eller HHO. HHO celler er kvart størrelse eller mindre, så de nemt kan indbygges i eksisterende motoren og kan være så simpelt som en mason krukke med to kobber skiver og en bolt inde i det.

Resultater

Det observerbare resultat af denne reaktion er hydrogen gas boblende til toppen af cellen mens vand molekyler reform inden for. Vakuum rør forbundet til cellen stinker brintgas ud og direkte ind i cylindrene af motoren hvor det blander sig med den eksisterende brændstof og øger combustibility. Den øgede combustibility forårsager stempler til at fyre mere effektivt og en større mængde energi er genereret i køretøjet på bekostning af mindre fossilt brændstof.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com