Hvordan du udskifter en brændstofpumpe i en Nissan Maxima

January 20

Nissan Maxima brændstofpumpen er elektrisk så du bør tjekke sin sikringer og relæer og inden inspicerende brændstofpumpen. Hvis bilen stadig har svært ved at få brændstof og din tank er brændstof, kan du har brug at rense eller udskifte brændstofpumpen. Nissan Maxima kommer i en bred vifte af stilarter og trim niveauer, og dette kan påvirke dit valg af brændstofpumpen.

Instruktioner

• Vælg den nye brændstofpumpe til din Nissan Maxima. Du behøver ikke kun at vide fabrikat og model, men også motorstørrelse. Modeller lavet fra 1981 til 1984 har en 2,4 L eller 2,8 L dieselmotor, og 1985-1999 modeller har en 3.0 L engine i flere forskellige typer og konfigurationer. Modeller bygget fra 2000 til 2003 har en 3,0 L eller 3,5 L motor, og Nissan Maxima er blevet udstyret med en 3,5 L motor siden 2004.

• Forbered dit køretøj for brændstof pumpe servicering. Brændstof system aflaste og afbryde negative batterikabel med en topnøgle. Find adgangspanelet under bagsædet eller bagagerummet, afhængigt af den specifikke model.

• Afbryde de elektriske stik for brændstofmåler og brændstofpumpe, så Fjern brændstof sende og returnere slanger. Nogle modeller kræver, at du unbolt brændstofpumpen fra brændstoftanken. Andre kræver, at du fjerner en låse ring og løfte brændstofpumpen ud af tanken. Kassér O-ring.

• Installer den nye brændstofpumpe ved hjælp af poster i sættet og sørg for at erstatte den o-ringstætning og klemmer på brændstof linje slanger. Bruge en momentnøgle til at stramme montering bolte til brændstoftank rem til 22 i. lbs. (hvis tilstede).

• Fuldfør installationen ved at vende fjernelsen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com