Sådan installeres ledninger i en 1993 Eclipse hovedenhed

June 15

Eclipse er en sportsvogn designet og fremstillet af Mitsubishi Motors. Styling, overkommelige priser og udførelsen af Eclipse gjort det en populær køretøj i eftermarkedet ændring EF. En bred vifte af eftermarkedet dele er tilgængelige for Eclipse, herunder hoved enheder, som er kombinationer af en compact disk afspiller og forstærker designet til at erstatte fabrikken hovedenheden. For de fleste mennesker, er den vanskeligste del af installere en ny hovedenheden ledninger enheden til bilens eksisterende elektriske system.

Instruktioner

• Åbn motorhjelmen og afbryde negative batterikabel. Strimmel 1/4 af en tomme af afskærmning fra hver elektrisk ledning af wire-sele med 18-gauge wire strippere.

• Strimmel 1/4 af en tomme af afskærmning fra hver elektrisk ledning af hovedenheden med wire strippere.

• Tilslut de nøgne elektriske ledninger på ledningsnet til de nøgne elektriske ledninger af hovedenheden. Konsultere ledninger vejledninger fra begge enheder for at finde ud af hvilke ledninger tilsluttes. For eksempel, hvis den positive venstre fronthøjttaler ledning på wire harness er orange og positive venstre fronthøjttaler wiren på hovedenheden er rød, ville du tilslutter de orange og røde ledninger. For at forbinde ledningerne, simpelthen twist den udsatte ledninger sammen.

• Lodde alle elektriske forbindelser med en lodning pistol. Dette trin er valgfrit, men vil give en stærkere forbindelse mellem din elektriske ledninger og mindsker chancen for kabler afbrydes.

• Wrap alle udsatte ledninger i elektrisk tape. Sørg for at dække alle synlige del af udsatte ledninger med båndet. Udsatte ledninger kan forårsage shorts og elektriske skader. Hvis ledninger fra enten stereo eller ledninger ikke er forbundet, dække enderne af disse ledninger med tape så godt.

• Tilsluttes den plastik hætte i dit dashboard, der tidligere var tilsluttet din fabrik hovedenheden plasthætte på enden af ledningsnet.

• Tilslut antennekablet, typisk en tyk, orange kabel, på bagsiden af din nye hovedenheden. Tilslut negative batterikabel.

Tips & advarsler

  • Ledning hovedenheden til ledningerne før du starter processen med at fjerne de eksisterende hovedenheden. Det er meget nemmere at udføre ledninger på en arbejdsbænk tabel end inde i dit Eclipse.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com