Hvordan jeg træner for minedrift på World of Warcraft?

May 26

I PC-spil "World of Warcraft" er minedrift en af tre indsamling erhverv, din karakter kan vælge fra, og du vælger, gør det muligt at høste malm fra noder, du vil finde hele spilverdenen. Hver node i spillet er tildelt et færdighedsniveau, og hver gang du høste en node med en færdighedsniveau tæt på din aktuelle minedrift dygtighed niveau, der er en chance for at du vil få point i din minedrift færdighed. Når du først købe mining skill, kan du få op til 75 point. Efter dette skal du vende tilbage til en mining trainer at købe muligheden for at få flere point.

Instruktioner

1 Besøg en af hovedstæderne for din fraktion til at finde en mining trainer. Højreklik på en vagt i byen for at åbne et dialogvindue. Klik på "Erhverv træner" på vinduet og vælg "Minedrift." Tryk på "M" for at opdrage et kort over byen, og du vil se et lille rødt flag markerer placeringen af minedrift træner. Navigere til den pågældende placering.

2 Højreklik på minedrift træner til at opdrage en lille butik vinduet. Klik på "Lærling minearbejder" øverst i vinduet, derefter på "Train" i bunden af vinduet. Klik på "Accepter" for at bekræfte, at du vil minedrift til at være en af dine to erhverv.

3 Finde en mining leverandør, der vil blive placeret i den samme bygning eller område som minedrift træner. Højreklik på denne person til at opdrage deres butik grænseflade. Højreklik på den "Mining Pick" i vinduet til at købe det, som du har brug for dette værktøj i din beholdning til at udvinde en node.

4 Klik på forstørrelsesglasikonet på venstre side af din mini-kortet. Sæt et flueben ud for "Find mineraler." Nu, når du er inden for et par yards af et mineral node, vil du se en lille gul prik vises på din mini-map.

5 Hovedet ud i verden og mine noder, som du finder dem. Du vil kun være at mine noder, der er i nærheden af eller lavere end dit nuværende mining skill niveau. Start minedrift kobber malm i områderne laveste niveau af spillet, og derefter fremskridt i højere niveau områder som din minedrift dygtighed stiger. Efterhånden som du tilføjer punkter til din minedrift dygtighed, vil du til sidst ramte en af de forudbestemte caps, som optræder hver gang du øge din minedrift dygtighed af omkring 75 point. På dette tidspunkt, vil du kunne tilføje flere point til din minedrift dygtighed, indtil du vender tilbage til en mining trainer og købe muligheden for at få flere point.

Tips & advarsler

  • Du kan også finde mange minedrift undervisere i hele verden på forskellige små landsbyer og byer, men ikke hver landsby eller by vil have en.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com