Start Up-problemer i Windows XP

January 7

Par computerproblemer kan producere følelsen af angst forbundet med Hvornår din computer vil ikke starte ordentligt. Afhængigt af problemet, det kan være et simpelt fix eller det kunne være et symptom på noget komplekst. Der er trin, du kan prøve på din egen at fastsætte Windows XP start op problemer før du ringer i en professionel tech support person.

Hvad er Windows XP?

Windows XP er en linje af operativsystemer skabt af Microsoft til brug på både personlige og corporate computere. Tidligere det har indfinde sig pre-belæsset på tusindvis af computer fra stationære og bærbare computere til netbooks og media centrerer. Det blev udgivet i 2001 som næste i rækken efter Windows 2000 og Windows ME. Det er siden blevet erstattet af den aktuelt anvendte Windows Vista og snart, de kommende Windows 7.

Se efter fejlmeddelelser

De fleste opstart problemer er fra fejl og konflikter med nyligt installerede hardware eller software. Den nemmeste måde at fejlfinde en start-up program er når computeren fortæller dig, hvad der er galt. Hvis din computer giver en fejlmeddelelse på opstart, nedskrive fejlmeddelelsen præcis og Bemærk Hvis det vedrører et specifikt program.

Genstart

Genstart har løst mange en computerproblem, men hvis en regelmæssig genstart ikke løser jeres, skal du genstarte i en anden tilstand. Genstart computeren og når skærmen først går tom, tryk på F8 gentagne gange at komme til menuen Windows opstart. Vælg "Sidst kendte gode konfiguration" og fortsætte hen til boot. Hvis du modtog en fejlmeddelelse vedrørende hardware eller software, kan du nu afinstallere og genstarte din computer. Hvis du er ikke sikker på, hvad fejl beskeden vedrører eller er der ingen fejlmeddelelse, skal du vælge "Fejlsikret tilstand" og når Windows indlæser, afinstallere alle de seneste hardware og software tilføjelser. Genstart og se om det løser problemet.

Fejlfinding i forbindelse med diskfejl

Hvis Windows indlæses ikke, og du modtager meddelelsen "ikke-system disk or disk error", det betyder, at din computer ikke kan finde Windows. Dette kan være fordi den forsøger at starte fra en flytbar disk som en diskette, CD eller hoppe drev. Fjerne disse fra computeren og genstarte. Hvis du stadig modtager fejlen, kunne du have en harddisk problem. Prøv at udføre en reparationsinstallation af Windows med system diske, der fulgte med computeren. Hvis dette ikke gør arbejde, jeres skrap drive kunne lykkedes og du har brug for professionel hjælp.

Log-On problemer

Hvis du har logget på Windows XP og kan ikke se nogen programmer eller dit skrivebord, genstarte din computer. Når du klikker på din brugerkonto eller indtaste din adgangskode, straks Tryk på og hold tasten < shift > at forhindre hjemmehørende programmer fra lastning. Det er formentlig en af disse programmer, der er årsag til problemet. Hvis du vil ændre, hvilke programmer der kører automatisk, skal du højreklikke på startmenuen og vælg Explore. Du kan derefter åbne mappen Start Up og se hvilke programmer der kører automatisk, og enten fjerne dem eller ændre deres indstillinger for opstart. Genstart computeren for at se, om det løser problemet.

Når din Computer vil ikke tænde

Hvis din computer ikke vil engang tænde, måske du har en magt levering spørgsmål. Først afmonterer computeren og prøve en anden enhed i outlet til at sikre, at det ikke er en stikkontakt spørgsmål. Næste indsætte din computerstik og forsøger at starte den. Check din overspændingsbeskytter og se hvis det er blevet udløst af en spændingsbølge og nulstille, hvis nødvendigt. Hvis ingen af disse ting hjælper, du vil mest sandsynligvis nødt til at erstatte strømforsyningen inde i computeren og professionel hjælp vil være påkrævet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com